Sajnálod az x-faktor első kiesőjét?
Figyelt kérdés
Én sajnálom a Gyurcsány fiát. Volt nála gyengébb is a tegnapi élő adásban.2011. okt. 16. 13:16
1/8 anonim válasza:
Szerintem jó hangja volt, főleg az utolsó száma tetszett.
És sajnálom, mert pont a Malek csapatában volt :'(((
2/8 anonim válasza:
Hajdú Ikrek, Lil C, Kováts Vera is gyengébb volt nála tegnap... de őt kell kiejteni mert az ikrek cukik, a lilc meg 'jóképű' -.-"
3/8 anonim válasza:
Nagyon :(
Annyi volt a bűne, hogy egy egyszerű srác jó hanggal. Nincs ikertestvére, akivel egyforma, nem 16 éves, nem fekete félig.
Magasan az említett tulajdonságok viselői felett állt hangilag.
Egyedül ezt utálom az X faktorban, hogy nem a tehetség az első :(
És ő nem Gyurcsány fia :D (Bár ezen jót röhögtem :D )
4/8 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom. Szerintem magasan verte a Rocktenorst meg még egy pár versenyzőt is.
5/8 anonim válasza:
Nagyon... Az ikrek ezerrel kellett volna a kiesés felé lábaljanak, erre meg egy jóhangút tesznek ki. :(
6/8 anonim válasza:
Sajnálom :( Kedvenc volt :) De magyaroknak Lil C meg cukipofa kell .
7/8 anonim válasza:
Én is sajnáltam, olyan jól énekelt. Főleg az utolsó száma tetszett.
8/8 anonim válasza:
Én sajnálom, de ha Rocktenors meg közte kell dönteni, ő menjen. Viszont no comment, hogy az a néger patkány meg az ikrek fele olyan jók se, mégis lazán továbbjutottak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!