Megvetitek a drogosokat? Undorodtok tőlük?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 17:49
11/15 A kérdező kommentje:
Igazából jót mosolyogtam azok válaszán, akik az alapján foglalnak állást velük kapcsolatban, hogy milyen helyszínen végzi el a szerhasználatot:D Ezek szerint az nem probléma, ha otthon lövi be magát, de az már igen, ha egy szórakozóhely wc-jében.:D Elárulom, ugyanolyan drogos mind2 féle.
2011. jan. 24. 21:01
12/15 anonim válasza:
nem..úgy értettem a helyszíni kikötést,hogy amíg egyedül csinálja és másokat nem rángat bele addig nem zavar
13/15 anonim válasza:
Amíg nincs közvetlen/közvetett hatása más, esetleg nem drogos emberekre, azaz én is azt mondom, hogy amíg úgy csinálja, hogy senkit nem zavar, senkit nem tesz vele tönkre, senkit nem rángat bele, stb., addig nem érdekel.
14/15 anonim válasza:
Nem vetem meg őket.
Régen én is az voltam. Tudom min mennek át.
15/15 anonim válasza:
Én is az voltam, nagyon szégyellem, lány létemre. De a velejáróinak tudatában mondom azt, hogy addig semmi baj velük, amíg másokra nincsenek semmiféle kihatással - nem drogos társaikra. Ha már van, akkor gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!