Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg erőszakosnak és rosszfiúnak kell lennem, hogy bejöjjek a csajoknak? 19F
Az a legrosszabb amikor a régi általános iskolás osztálytársaimmal találkozok és már mindenkinek 1től 1-ig barátnője,sőt van olyan is akinek már felesége és gyereke is van...:s
Ezek a legrosszabbak mert találkozol és szembesülsz azzal amivé az oly sok idő alatt fejlődtél=1 nagy nullává és méghozzá áthúzva...:s:s:s
Ezért fontolgatom azt,hogy összekellene hozni 1 ilyen találkozó féleséget...nem tudom,hogy mi lesz velem 5 vagy 10 év múlva,de ha így megy...jó biztos nem lesz.
Tudom,hogy vannak olyan lányok akiről beszélek mert a szomszédlány is ilyen,de ő nagyon fiatal hozzám.
Szerintem szeptembertől neki futok 1 esti sulinak hátha lesz ott valaki aki...áá mind1:s
ma 19:25!
Erre van egy jó megoldás, nem kell találkozni a volt osztálytársaiddal. Én is így csinálom. Egyébként az a találkozó tényleg nem lenne hülyeség...
Valahogy úgy érzem,hogy nekem kell ezt összehoznom.
Biztos vagyok benne,hogy megcsinálom.De kell hozzá jó pár hónap.
Ha összehozom írok nektek.
Addig is önuralom és hidegvér sorstársaim. :)
jah ,nagyon fontos hogy kezdj el változtatni az életeden ,akár bulizz vagy valami, mert sikerek nélkül sajnos csak szenvedni fogsz:S
egyedül viszont nem érdemes elmenni bulizni,nagyon veszélyes,spanolj,írj rá valakire fészbukon hogy nem e unatkozik ,nincs kedve egyet partyzni? nekem sem fekszik nagyon a partyzás ,piálás de attól még jól érzem magam olynkor mikor megyek.
ma 19:51!
Valamit tényleg kéne csinálni. Itt a gyk-n is annyi lány írja, hogy ő "normális" fiúra vágyik, hát itt vagyunk mi...:)
19:01 22F értelek..sajnálom..:-( Pedig ha te is az aranyosabb kategóriába tartozol mit meg nem adnék ha leszolitanál csak ugy:-P De igy hogy nincs bátorságod tuti hogy nem fogsz,és nem csak engem nem..:-(
Kérdező,küldesz képet privibe ha szépen megkérlek az arcodrol?:-) Ha nem akarsz nem muszáj..:-)
na ez az gyerünk.
szervezzetek le 1 találkát és hajrá...:) (Y)
ma 01:49!
Privátba leírtam egy kicsit bővebben a helyzetet.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!