Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korunk egy nagy kérdése: mindenképpen rosszfiúnak kell lennie az embernek, ha barátnőt akar?
És egy jófiú már nem is lehet határozott csak egy rosszfiú? A jófiú feltétlenül azt jelentené, hogy mindenben alkalmazkodik a nőhöz? Mert ez szerintem se jó dolog. De a fenébe is, én nem akarok szemét lenni ahhoz aki tetszik nekem! Egy jófiúval már nem is lehet izgalmas és örömteli az élet?
Én oda merek menni egy teljesen idegen lányhoz ha tetszik nekem, mégse tartom magam rosszfiúnak és nem is akarok az lenni! Egy jófiú már nem is lehet erős, egyedi személyiség? Egy jófiú már nem is lehet jó az ágyban? Egy jófiú csak félénk és gátlásos lehet?
Bármilyen válaszok jönnek, rosszfiú nem leszek. Főleg lányok véleményére vagyok kíváncsi.
Szerintem ez nem jófiú, rosszfiú kérdés. Unalmas és nem unalmas kérdés. Sok jófiú van aki szörnyen unalmas. Sok lánynak akkor már jobb inkább egy rosszfiú.
Tehát lehetsz jófiú, de ne legyél unalmas.
a rosszfiú általában nagyképű, és nem riad visza a csajtól
a jófiú viszont szereti kitapintani a terepet maga előtt, és gátlásos
Szerintem sokkal jobbak azok a pasik akik "jófiúk".
Meg lehet bennük bízni, de nem unalmasak. Egy nőnek nem jó ha sértegetik, vagy csak egy kis senkinek tartják. A jófiúknál a lány egyenrangú fél, és az ágyban pedig bárki lehet jó, csak gyakorlat kell hozzá.
16/L
Első válaszoló: ennél a kérdésnél igyekeztem új fénybe állítani a jófiút. Mert úgy tapasztalom, hogy a jófiúhoz automatikusan ilyen jelzők társulnak mindig: unalmas, gyáva, fél a nőktől, magatehetetlen, puhány nyafka, impotens, bőgőmasina, nyálgép stb.
Én mentem már oda vadidegen lányokhoz ismerkedni. Romantikus és gyengéd is csak a megfelelő helyen, a megfelelő személlyel a megfelelő időben szeretnék lenni. Tehát nem arról szólna nálam a párkapcsolat, hogy naponta írok a lánynak egy verset és folyton körbeugrálom. De azért szeretnék ünnepélyes lenni alkalomadtán. És a szeretetemet is ki szeretném mutatni normális mértékben (virágok, ölelések, puszilgatások, csókok, DE nem mértéktelenül!).
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!