Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Milyen pasit képzeltek el magatoknak?
Mármint:
1 Külsőleg: magas, alacsony, izmos, nyeszlett stb.
2 Belsőleg: tisztelettudó, barátságos, vad, okos, odaadó stb.
nekem ez jön be a legjobban.
Csatlakozom az utolsó válaszolóhoz!
Nyamm, ennél több nem kell!
látom lányok igények azok vannak!
elgondolkodtatok már azon ha egy férfit megkérdeztek csak annyit mond,hogy tetszen(vagyis,hogy jó csaj legyen)
ennyi!
és nincs elöre elkészitve egy igen hosszas lista mint itt egyeseknél.
és ami még nagyon tetszik,hogy a nők nyilvánossan ezt sosem vállalják,csak azt hallom állandóan tőluk,hogy a BELSŐ számit.
itt szép lista jött össze a követelményekről.
Na, most leírom ötödjére is.:D
Vékony vagy enyhén(!) szálkás testalkat, NEM markáns arcszerkezet. Mivel 161 cm magas vagyok, az optimális magasság 161-től 171-ig terjed nálam, de a küllemi vonások közül erre figyelek legkevésbé. A színek végső soron oly lényegtelenek, ideálom a fekete haj zöld szemmel párosulva, de természetesen bármely kombinációra befogadóképes vagyok (igen, még a vörös hajra is). Hajból a kicsit hosszabb, 10-12 centis szálakból álló, kissé kócos hatású tetszik.
Személyiségét tekintve számomra mindennél fontosabb az intelligencia, ami toleranciát, jó érvelőkészséget, a helyzetek alapos átlátását, a racionalitást, a konzervativizmus és liberalizmus közötti arany középút meglelését öleli fel. Benne van továbbá a kritérium, hogy hímsoviniszta nem lehet, én sem magasztalom az egekig a nőket. Ne akarjon uralkodni felettem, ne mondja meg, mit csináljak és hogyan (kivéve persze ha őt is érinti a dolog, az afféle döntéseket közösen akarom hozni vele), mert annál semmit sem rühellek jobban. Legyen hajlandó a házimunkán való osztozkodásra. Csípem az angol/fekete humort (állítólag az enyém is olyan), szóval olyannal rendelkezhet.:D Nem bánom, ha metaforákban beszél és ironikus néha. Szeressen, az az esetek 100%-ában a hűséget is maga után vonja. Romantika ellen nincs kifogásom egy bizonyos határig, habár megvagyok nélküle is. Engem még az érzékenység, a sírásra való hajlam sem taszít, leszámítva az elfajult formákat; minden kicsit is megható filmek láttán ne végezzen zsepiirtást és a poénjaimat se szívja mellre. Nagyjából ennyi lenne, de ne riasszon senkit; az igazat megvallva szerelembe esésem pillanatában azonnal feledésbe merül ez a kis lista.
külső: mindenképp legyen magasabb, én 165 cm vagyok, a hajhossz mindegy, ha hosszú, akkor legyen ápolt, ne legyen nagyon kigyúrt, az sem baj, ha sovány, és az sem, ha van egy kis pocija...jah, és borostája legyen!
belső: legyen határozott, férfias, vállalja az érzelmeit, ne legyen papucs, és legyen humora
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!