Van olyan, hogy betegséget képzeltek be magatoknak?
Figyelt kérdés
mert ez engem már nagyon idegesít, szegény családomról már nem is szólva...2009. aug. 29. 14:36
1/2 anonim válasza:
velem is ugyanez a helyzet..minden kis hülyeséget észreveszek magamon.ha meg hallom, hogy mondjuk hányós vírus van a városban, akkor én is rosszul vagyok, és azon agyalok,hogy nehogy elkapjam, meg ilyesmik...ha meg fáj a hasam, akkor is izgulok, hogy jaj, csak ne hányjak, és attól még rosszabbul vagyok
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen problémával küzdök.Sokszor nincs is semmi bajom,de mégis elmegyek orvoshoz,mert beképzelek minden hülyeséget.Vannak ilyen emberek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!