Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Milyen pasit képzeltek el magatoknak?
Mármint:
1 Külsőleg: magas, alacsony, izmos, nyeszlett stb.
2 Belsőleg: tisztelettudó, barátságos, vad, okos, odaadó stb.
Külsőleg:
Nagyon magas, mackós alkatú, se nem kopasz, se nem hosszú hajú, borostás. Jól öltözött, ha teheti általában elegáns.
Belsőleg:
Kedves, jó humorú, képes megnevettetni. Nem egy sértődékeny majom.Szereti az állatokat, soha nem kábítószerezett és nem is áll szándékában. Nagyon okos, szeret vezetni (az nem érdekel van-e kocsija), szeret horgászni. Nem romantikus, nem bőg a filmeken, de azért van lelke.
Osszátok el :)
Külsőleg:168 cm-től 178 cm-ig max. Izmosabb. Haj,szemszín mindegy. Csak annyi, hogy keltse fel az érdeklődésem.
Legyen ápolt, és tiszta.
Belsőleg:
Őszinte legyen. Hűséges. Határozott. És ne tettese a jófiút meg a normálisat, vagy azt aki a mézes mázos szövegeivel lehozza nekem a csillagot is.(az ilyen nekem nem kell, nem mutatnak magukról racionális képet- inkább adja önmagát!). Lehessen vele beszélgetni. És tisztelettudó legyen másokkal is és velem is.
Külsőleg: mivel énis magas vagyok (177cm) ezért ő is magas, se nem túl rövid, se nem túl hosszúhajú, barnás, barnás-szőke színű haj, sötétbarna vagy zöld szemmel, izmos testalkatú, de nem izomállat xD
Belsőleg: az utcán aranyos, kedves, vicces, de nem hívja fel magunkra a figyelmet (ANNYIRA :p), otthon pedig rutinos, néha átölel, megpuszil, stb...:)
15L :)
A komment megírásának időpontja: ma 16:53
Önkielégítés közben:
"Ez az valld be te mocskos állat! ne hagyd abba! ááááh!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!