Lányok ti milyen esküvői ruhát képzeltek el magatoknak?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy ha egyszer esküvőtök lesz, milyen az a ruha amit szívesen felvennétek? Esetleg milyen lenne a koszorúslányok ruhája? Légyszi képet is linkeljetek.2010. aug. 11. 14:10
1/22 anonim válasza:
Én alacsony és átlagos súlyú vagyok, szóval a habos-babos nem áll jól :) A-vonalú, pánt nélküli ruhát szeretnék, vagy esetleg valami karcsúsított fazont, kövekkel és/vagy szép hímzéssel. Csipkét sem szeretem.
Koszorúslányok sötétvörösbe vagy krémszínűbe ^^
Mindjárt keresek képet :D
2/22 anonim válasza:
enyém formára ilyen lesz :)
3/22 A kérdező kommentje:
Ez igazán szép, ízléses ruha. :)
2010. aug. 11. 14:19
5/22 A kérdező kommentje:
Nahát meglepődtem, hogy ilyen jó divatérzéketek van. Mert bármikor mentem esküvőre elképesztően csicsás és ocsmány ruhákat láttam. Úgy látom a mi korosztályunk már sokat változott.
2010. aug. 11. 14:22
6/22 anonim válasza:
7/22 anonim válasza:
9/22 anonim válasza:
Én olyat, amiben 50 kg-osnak látszom! Amíg ezt nem találják fel, addig nincs esküvő!
10/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!