Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esküvöt képzeltek el magatoknak?
én például egy szinte lehetetlent sajnos :(
limuzinnal ,aranykoronával , és egy olyan nagy diszes szép aranynyaklánccal ...és kb olyan jellegüre mindt a romalakodalmak :)
ti hogy vagytok ezzel,
irjátok oda hogy fiu lány és kor
Mi ketten, anyakönyvvezető tanúk, szülők, zavarjuk le gyorsan fél óra alatt, aztán irány a lappföldi nászút:))onnan pedig a portugál óceánpart. Nyáron sort is kerítünk rá:)
28/L
Szűk családi kör kb:25 fő, menyasszonyon óarany ruha (enyémen lila volt), anyakönyvvezető,semmi templom, utána minden vendég játszós ruhába ki a kertbe grillezni. Ne a pénzről szóljon és olyan 128. unokatesókról akiket "illik" meghívni. Lényeg a jó hangulat és a családi légkör. Nekem nehezemre esett volna vadidegeneknek jópofizni azon a napon, amikor nekem kell jól érezni megem és amire úgy kéne emlékezzek: LEGSZEBB!!
Nekem a ruha színétől eltekintve minden ilyen volt és nem bánom cseppet sem. Ja és pénteken volt, mert bárkié lehet szombaton. 29 F
Vagy szolidat a kertben, szűk család és barátokkal, kis kaja, kis pia, kis zene.
Vagy Hawaii-on banánszoknyában mezítláb a homokban az tengerparton.
25/F
Mindegy, hogy milyen lesz, csak nagyon nagyon boldog legyek (:
Egyetlen kikötésem a fehér menyasszonyi ruha. De nem ilyen abroncsos, masnis, habos, gyöngyös. Csak valami egyszerű.
És szűk baráti kör ill. rokonok.
Ne az esküvőn legyen a hangsúly, hanem a nászúton (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!