Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Milyen pasit képzeltek el magatoknak?
Mármint:
1 Külsőleg: magas, alacsony, izmos, nyeszlett stb.
2 Belsőleg: tisztelettudó, barátságos, vad, okos, odaadó stb.
külsőleg: szőkésbarna, zöld szem, izmos testalkat, de ne legyen akkora mind egy gorilla, de ne is fogpiszkáló, kockahasi, szép fogak,
belső: őszinte, hőséges, szófogadó(xD), becsületes, tisztelettudó, megértő, kedves.
ez az ideál pasi számomra.
17/L
Külsőleg: magasabb, mint én (165 cm vagyok), vállas, erősebb testalkatú - tehát nem véknya, de nem is egy kigyúrt állat, ápolt - finom illat, szép kezek, pici borosta belefér, jól öltözött
Belsőleg: egy férfi férfi (tehát meg tud szerelni dolgokat a háznál, meccseket néz, szereti a szexet és a főztömet :)
Őszinte és igazi baráttá tud válni, akivel mindent meg lehet beszélni.
Megbízható - bár ez az előzőekben talán benne van.
Ambiciózus - legyenek tervei az életben, konkrét célokat tudjon megfogalmazni amit el akar érni és lehessen látni, hogy ezekért valóban tesz is vmit
Legyen humora és viseljen el minden hülyeségemmel együtt (már ha úgy látja, hogy vannak) :)
24L
Külsőleg: barna/fekete/szőkés barna haj ami legyen kicsit "kócos", szemszín mind1, ha szemüveges azért nagyon oda vagyok, nem tudom miért, egyszerűen vonzanak, de persze nem baj ha nem az, magasságra legyen minimum 170, kigyúrtnak nem muszáj lennie, de ha az ne legyen túlzásba víve. (bocsi, de képet lusta vagyok keresni, hogy milyen a túl izmos test), ja és legyen ápolt.
Belsőleg: kedves, udvarias, megértő, őszinte, okos, lehessen vele minden féléről beszélni, ne legyen ilyen party arc (őket egyenesen utálom), ne dohányozzon (legyen bármennyire tökéletes, ha dohányzik ki van csukva a tag), azért iszákos bunkó se legyen, szeressen úgy ahogy vagyok ne akarjon megváltoztatni, legyen valami életcélja, álljon ki a saját igazáért szóval ne ilyen befolyásolható tutyimutyi alak. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
16/L
külsőleg : 178 vagyok :/ szóval. jó lenne ha magasabb lenne. általában a : barna haj, barna szem nálam a nyerő, de sosem tudhatom mi fog meg benne, és ilyenkor az nem számít. legyen édes a mosolya, ..de van, hogy ez sem olyan fontos. legyen vékony, ne gyúrja szét az agyát. nekem az nem jön be, elég ha kellően izmos.
belsőleg: hűséges,kedves,udvarias,tisztelettudó, szeresse az állatokat, szeresse a környezetvédelmet..bár ez nagyon ritka...tudjon megnevettetni,..ez nagyon fontos...viccelődjön sokat, de ha komoly dolgokról van szó, akkor ahhoz méltóan viselkedjen. legyen magabiztos. néha vad. és még annyi mindent írhatnék. fölöslegesen, mert mint már mondtam..."sosem tudhatod mi fog meg benne', és olyankor már..a többi nem is számít igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!