Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Milyen pasit képzeltek el magatoknak?
Mármint:
1 Külsőleg: magas, alacsony, izmos, nyeszlett stb.
2 Belsőleg: tisztelettudó, barátságos, vad, okos, odaadó stb.
Külsőleg: magasabb nálam,nem pálcika de nem is kövér,arany középút:) jó megjelenésű,rövid hajú,aranyos "pofákat" tud vágni,rendesen öltözködik.Hajszín szemszín meg nem számít,ami megfog.:)
Belsőleg: jó humorú,kedves,megértő,ha rossz a kedvem megnevetett,kissé erőszakos:P, romantikus,őszinte,tisztelettudó,odaadó,megbízható,nem felejt el semmit sem, magabiztos,nem sz@rik a fejemre,nem tagad le.:)
A ülső megfog, a belső megtart.:)
Külső:
Ápolt, ad az alapvető higiéniára, átlagos magasságú (max 180 cm körül, mivel én 161 vagyok). Sportos, kicsit izmos, szemszín, hajszín mindegy, csak jól álljon neki, borosta is lehet, nekem bejön, de csak akkor, ha illik az arcához. Alkalomnak megfelelően öltözködik.
Belső:
Megbízható, figyelmes, udvarias. Szereti a zenét és a természetet, pozitív személyiség, jó kedvre tud deríteni, ha szomorú vagyok, szeret és tud beszélgetni sok mindenről. Nyitott személyiség, kicsit domináns, de nem túlzottan. Felvállal az emberek előtt is, szivesen bemutat az ismerőseinek, de nem hirdeti a kapcsolatunkat (facebookon, és élőben sem nyaljuk-faljuk egymást ha társaságban vagyunk). Otthon, kettesben azonban nagyon szenvedélyes és odaadó, néha kicsit vad, de szelidíthető.
Kétlem, hogy valaha is találok ilyet, bár nagyon jó lenne! :)
16/L
Külsőleg: előny, ha nem törpicur :D Én elolvadok a félhosszú hajtól (a hosszú viszont már nem igazán nyerő), a kidomborodó izmokat preferálom, de csak mértékkel :)
Belsőleg: fő a természetesség, adja önmagát és kész. Ha vad, akkor vadan, ha barátságos, akkor barátságosan szeretem. Ha pedig a valódi énjétől nem lobbanok lángra, akkor onnantól kezdve hiába színészkedik... :D
Szia! : )
Külső: Kb. 185-190 cm, fekete/barna hajú, barna szemű, lehet borostás, szépkezű, vékony/izmos. Az öltözködési stílusa szinte mindegy.
Belső: romantikus, vicces, nem szűkszavú, céltudatos, intelligens, hűséges, nem titkolózós
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!