Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiúk! Rosszfúk! Hogyan juttok az ágyban egyről a kettőre?
A "rosszfiúk" sokkal könnyebben találnak maguknak párt egy éjszakára vagy hosszabb időre is, mint a "jófiúk".
A kérdésem viszont az, hogy ugyanennyivel könnyebben jutnak-e 1-ről a kettőre az ágyban, a vagány rosszfiúk, mint a kedves jófiúk, ha adott esetben sikerült barátnőt szerezni.
Az ismerősök közt azt látom, hogy én és a hozzám hasonló jófiúknak ha sikerült is barátnőt szereni, ahhoz hogy egyről a kettőre jussanak az ágyban is "vért kell izzadni", míg a rosszfiúk sokkal gyakrabban, hamarabb, könnyebben kapnak meg bármit akár az anális szexig.
Ismerek olyat, aki vagány, rosszfiú. A barátnője az előző barátjával több évig együtt volt, de nem volt orális szex. A mostani vagány sráccal volt pár hónap után.
Néhány hasonló sztorit még tudok, de kiváncsi lennék a ti véleményetekre, tapasztalatotokra is.
Te aztán marhára beskatulyáztad az embereket.
Én szókimondó, egyenes ember vagyok aki nem fél konfliktusba kerülni másokkal. Nálad ezzel már be lennék sorolva a rosszfiúkhoz? Kedves vagyok a barátnőmmel, de ez nem azt jelenti hogy kedvesnek kell lennem a világon mindenkivel.
A szexben pedig ha szeretnék valamit, azt elmondom neki és általában benne van, mert szeret és olyat nem találok ki, amit ne élvezne.
jaj már, mindig ez a jófiú-rosszfiú dolog.....
Tony Montana rosszfiú :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!