Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék egyről a kettőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék egyről a kettőre lépni egy lánnyal akivel már megismerkedtem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány de nem tudom hogyan kezdjek vele kapcsolatot mert félek hogy valamit elcseszek. Ismerni már ismerjük egymást de megcsókolni nem szeretném még hanem csak egyszerűen kijelenteni, hogy járunk és utánna folytatódnának csak a dolgok szépen sorlyában. Kérlek benneteket segítsetek!
2009. szept. 5. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Szia beszélhetnék veled?

Persze! Miről?

Hát izé...(hezitálás a hatás kedvéért) kettőnkről... azt hiszem jobb lesz ha simán kertelés nélkül kimondom nagyon tetszel sőt azt is megkockáztatom hogy valamilyen szinten szerelmes is vagyok.<hatásszünet> (ezen a ponton érdemes figyelni a reakciókat) Na jó szóval én azt szeretném ha én lennék neked és te lennél nekem tehát "járnánk" (itt lehet kézzel mutatni az idézőjelet). Persze nem várom hogy most hirtelen válaszolj csak gondold végig és majd mond el mire jutottál.

2009. szept. 5. 22:43
 2/8 A kérdező kommentje:
És valami ötletetek hogyan lehetne kikényszeríteni azt a lányból hogy ő próbálkozzon kezdeményezni?
2009. szept. 5. 23:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sörétes vadászpuska.

A legtöbben egy ilyen monológ után világnak szaladnának, vagy 2 perccel utána amúgy is megcsókolod. Én utoljára ezt az előadást 12 évesen nyomtam le. Úgyhogy jelezd óvatosan a csókolási szándékod, és maglátod a reakciót:)

2009. szept. 5. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már megismerkedtél vele mond meg neki h tetszik neked:D Hidd el ez a legjobb:D
2009. szept. 6. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Először is nyugodtan, ne görcsösen. A lényeg az őszinteségen van. De te kell tudd mikor jön el az ideje annak hogy erről beszélgess vele. Ha elsieted akkor mindent elronthatsz. Ha nem megy egyből ne is emlegesd neki csak folyamatosan barátkozzatok. Az idő néha segít az ilyen dolgokon.
2009. szept. 6. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányból ne próbáld meg kiszedni, hogy ő kezdeményezzen. Te vagy a fiú mégiscsak így a "szebb". És szerintem is jobb, ha meg mondod neki, hogy tetszik vagy tényleg csak simán megpróbálod megcsókolni, ha hagyja akkor sima ügyed lesz :) ha pedig elfordul, akkor se búsulj, mert lehet, hogy csak félénk egy kicsit. :) Amúgy hány éves vagy és mennyi a lány?
2009. szept. 6. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Dicsérd, mond neki hogy jól áll neki ez a haj, ruha...

Utalgass arra hogy bejön neked.

Ha elpirul, mosolyog, zavarba jön akkor van esélyed.

Ha próbálja másra terelni a szót akkor inkább hagyd.

2009. szept. 7. 08:17
 8/8 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok a lány egyévvel idősebb nálam és nem szeretném igazából a csókos dolgot erőltetni mert a lányról azt hallotam hogy ilyen téren félénk az utcsó barátjának nem engedte hogy megcsókolja az egyhetes járásuk alatt mondjuk a srác még egy évve fiatalabb volt.
2009. szept. 7. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!