Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék egyről a kettőre lépni egy lánnyal akivel már megismerkedtem?
Szia beszélhetnék veled?
Persze! Miről?
Hát izé...(hezitálás a hatás kedvéért) kettőnkről... azt hiszem jobb lesz ha simán kertelés nélkül kimondom nagyon tetszel sőt azt is megkockáztatom hogy valamilyen szinten szerelmes is vagyok.<hatásszünet> (ezen a ponton érdemes figyelni a reakciókat) Na jó szóval én azt szeretném ha én lennék neked és te lennél nekem tehát "járnánk" (itt lehet kézzel mutatni az idézőjelet). Persze nem várom hogy most hirtelen válaszolj csak gondold végig és majd mond el mire jutottál.
Sörétes vadászpuska.
A legtöbben egy ilyen monológ után világnak szaladnának, vagy 2 perccel utána amúgy is megcsókolod. Én utoljára ezt az előadást 12 évesen nyomtam le. Úgyhogy jelezd óvatosan a csókolási szándékod, és maglátod a reakciót:)
Dicsérd, mond neki hogy jól áll neki ez a haj, ruha...
Utalgass arra hogy bejön neked.
Ha elpirul, mosolyog, zavarba jön akkor van esélyed.
Ha próbálja másra terelni a szót akkor inkább hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!