Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap buliban megismerkedtem egy lánnyal. De így hogy írjak rá?
Figyelt kérdés
Szóval a gond az, hogy bejelöltem egy közösségi oldalon, visszaigazolt, és olvasom vissza a jegyzeteit, ahogyan a barátnőjével tárgyalják ki a tegnap estét. Megakadt a szemem azon a megjegyzésén hogy "aztán odajött az a szemüveges gyerek blöe:SS". (szemüveges vagyok) Az egészben az a szép, hogy ő húzott be engem, és nem én őt. Mindenképpen szeretnék írni neki, csak azt nm tudom, hogy mit. Ne írjátok, hogy kis kur va, és ne foglalkozzak vele, mert elég hülyén venné ki magát, ha ezt nem reagálnám le. Nem is fogom így kerek-perec a fejéhez vágni a véleményem róla, hanem valami higgadt oltás kéne. Ti mit csinálnátok?2011. jún. 13. 18:24
1/10 A kérdező kommentje:
még annyit kifelejtettem, hogy egész éjszaka táncoltunk, és smároltunk. nem voltunk részegek.
2011. jún. 13. 18:26
2/10 anonim válasza:
mé kell azt írni hogy közösséi oldalonxDD
mindnei tudja hogy az fb-rű van szú
4/10 anonim válasza:
írd neki először, h szia, mi újság... beszélgess vele és kérdezz rá egy idő után kerek-perec. Másképp nem lehet.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, valahogy minősíteném az illetőt.. de úgy, hogy észbe kapjon..
2011. jún. 13. 19:00
8/10 anonim válasza:
Ha le akarod oltani, írd azt ki, hogy büdös volt a szája, úgy csókolt, mintha fagyit nyalna és csak fogadásból smároltál vele.
Ha meg akarod tartani, akkor viccesen írhatod, hogy itthon vetted észre, hogy rajtad maradt a szemüveged. És az a srác, akiről ír, előtted vagy utánad ment oda hozzá.
9/10 anonim válasza:
köszönj neki bunkón ne írj smile-kat és másold be a jegyzetét. Tagadni fogja hogy te vagy és akkor mond neki hogy márpedig szerinted magadról van szó még mindig tagadni fogja és akkor oltsd le úgy hogy pl. "jó most megyek keresek egy erkölcsösebb/értelmesebb/normálisabb lányt akivel beszélgetni is lehet;) " (végére kötelező kacsintósfej) ha az elején azt modnja hogy igen rolad van szó akkor kerdezd meg hogy nem tarja e gáznak magát hogy végig smárol vkivel egy bulit és másnap meg oltja. :D Ja és aztán tiltsd le fb-ról :DD sok szerencsét :D
10/10 anonim válasza:
Ha tényleg volt nyálazás meg minden akk az is lehet,h csak a barátnőjének nem valotta be h tetszettél. Néha ilyenek vagyunk mi csajok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!