Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal napok óta nem jutok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal napok óta nem jutok egyről kettőre. Ennek most már annyi?

Figyelt kérdés

Nagyon gyerekesen tud viselkedni a párom...egy hete folyamatosan bánt, egy olyan dolog miatt, ami miatt csak közvetetten vagyok én a hibás. (nem szeretném részletezni) Ahelyett, hogy megértene dolgokat vág a fejemhez, kér, hogy ne beszéljek vele...másik pillanatban hiv, hogy szeret és sajnálja...egyszerűen, ha valami nem úgy alakul ahogy szeretné akkor begubózig duzzog mint egy 3 éves, és én vagyok minden bajnak, rossznak az okozója olyankor...eltelik pár nap, lenyugszik, aztán jön a bocsánatkérés, a beismerés, és hogy legközelebb nem igy lesz...sajnos legközelebb is pontosan ugy lesz...

tegnap túl estünk egy "megeszélésen" és mikor azt hittem minden rendben van, felmerült (tudomásunkra jutott) egy másik probléma, kezdte elölről a duzzogást...azóta nem beszéltünk, sosem beszélt velem csúnyán, de tegnap este kimondott 2-3 rossz szót...megkértem, hagyjon békén...azóta egyszer felhivott, hogy szeret,de nem beszéltünk...tudom, hogy szeret és ezt leszámitva (kérdés az, hogy lehet-e ezt megszokni) nagyon jól megvagyunk, és nagyon régóta szeretnék a felesége lenni, de a tegnapiak, illetve a héten történtek miatt kicsit átértékeltem a dolgokat...szeretem és a szivem szakad meg...de ha nem tudok rá számitani problémahelyzetben mit ér az egész? Neheziti a dolgot, hogy egy ideje távkapcsolatban élünk...már semmit sem tudok...mondjatok valami biztaót vagy sem...bocsánat, hogy hosszú voltam de ki kellett irjam magamból...

2o-L

2010. febr. 19. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy tuti, ne menj hozzá. Ha már most ilyen problémák vannak, akkor mi lesz később. Úgy látszik,hogy vele nem lehet normálisan megbeszélni dolgokat, pedig ez elengedhetetlen egy kapcsolatban. Ez duzzogás meg tényleg ovis, eléggé gyerekes lehet a párod. Jó, a fiúk később érnek. Ha nem tudsz rá számítani, akkor ki kell lépned. Pláne, ha nem először csinálja. Ezek szerint nem tud változni.
2010. febr. 19. 14:16
 2/3 anonim válasza:
Lehet a barátod is nehéz perceket él meg, én is ilyesmiben vagyok benne a barátnőmmel, ő akarja a távkapcsot minden áron, én mindig duzzogok, hogy nekem nem jó, én így nem bírom, veszekedni álltam le vele majdnem minden nap, de aztán mindig megenyhítette a szívemet, amugy én még csak 19 vagyok a csaj 16, de szerintem ez nem függ az évtől, az ember érettségétől függ! Figyelj, ha szereted akkor próbáld meg neki elviselni és azért mikor nyugodtabb, akkor becézgetve mond el neki, hogy "kicsim, figyelj ide rám, nem kellene mindig duzzogni, megoldjuk a problémákat, csak próbáld meg kicsit optimistábban látni a dolgokat, mert én itt vagyok neked és más nem számít, szeretlek és nem akarlak elveszíteni, ilyen butaságok miatt" ha ezt így elmondod neki, ha szeret nem létezik, hogy nem fog lenyugodni, de szerintem ne hagyd veszni a dolgokat, mert nem lesz úgysem jobb, ha véget vetettek az egésznek, amíg csak lehet ezt bírni próbáld meg, ha nagyon elfajulna a dolog, csak akkor próbálj meg más módszert, mondjuk a szünetet, attól lehet helyrejön az agya, de feltétlen űlj le vele személyesen beszélni és közben támogasd, fogd meg a kezét is akár, miközben mondod neki, erősen fogd, hogy érezze, komolyan gondolod az egészet és nem csak valami szóbeszéd, hogy mondjad... azt akit szeretünk könnyebben megbántjuk, ezt te is tudod jól, szóval próbáld meg felfogni optimistán, mert te vagy az erős nő és a férfi mellé akit említettél egy ilyen erős jellemű nő kell, így egészítitek ki egymást és minden államférfi mellett is erős nő állt, ha ezt nem tudnád:D a történelemben is így volt végig... szóval kitartást kívánok és sok sikert a jövőben nektek, remélem tudtam valamit is segíteni.
2010. febr. 19. 15:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves vagy:) köszönöm:)

Alakultak a dolgok azóta...én szépen beszélek vele, sosem ordibáltam mikor a problémát meg akartam oldani...csak egy idő után elfogy a türelmem nekem is:P

A távkapcsolat az még jó hosszú ideig fennáll...és tudtuk, hogy nehéz lesz amikor belekezdtünk...még minimum 4 év, egyetem miatt...

Talán még adok egy lehetőséget magunknak...mármint biztosan adok:)

köszi még egyszer

2010. febr. 21. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!