Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal napok óta nem jutok egyről kettőre. Ennek most már annyi?
Nagyon gyerekesen tud viselkedni a párom...egy hete folyamatosan bánt, egy olyan dolog miatt, ami miatt csak közvetetten vagyok én a hibás. (nem szeretném részletezni) Ahelyett, hogy megértene dolgokat vág a fejemhez, kér, hogy ne beszéljek vele...másik pillanatban hiv, hogy szeret és sajnálja...egyszerűen, ha valami nem úgy alakul ahogy szeretné akkor begubózig duzzog mint egy 3 éves, és én vagyok minden bajnak, rossznak az okozója olyankor...eltelik pár nap, lenyugszik, aztán jön a bocsánatkérés, a beismerés, és hogy legközelebb nem igy lesz...sajnos legközelebb is pontosan ugy lesz...
tegnap túl estünk egy "megeszélésen" és mikor azt hittem minden rendben van, felmerült (tudomásunkra jutott) egy másik probléma, kezdte elölről a duzzogást...azóta nem beszéltünk, sosem beszélt velem csúnyán, de tegnap este kimondott 2-3 rossz szót...megkértem, hagyjon békén...azóta egyszer felhivott, hogy szeret,de nem beszéltünk...tudom, hogy szeret és ezt leszámitva (kérdés az, hogy lehet-e ezt megszokni) nagyon jól megvagyunk, és nagyon régóta szeretnék a felesége lenni, de a tegnapiak, illetve a héten történtek miatt kicsit átértékeltem a dolgokat...szeretem és a szivem szakad meg...de ha nem tudok rá számitani problémahelyzetben mit ér az egész? Neheziti a dolgot, hogy egy ideje távkapcsolatban élünk...már semmit sem tudok...mondjatok valami biztaót vagy sem...bocsánat, hogy hosszú voltam de ki kellett irjam magamból...
2o-L
Kedves vagy:) köszönöm:)
Alakultak a dolgok azóta...én szépen beszélek vele, sosem ordibáltam mikor a problémát meg akartam oldani...csak egy idő után elfogy a türelmem nekem is:P
A távkapcsolat az még jó hosszú ideig fennáll...és tudtuk, hogy nehéz lesz amikor belekezdtünk...még minimum 4 év, egyetem miatt...
Talán még adok egy lehetőséget magunknak...mármint biztosan adok:)
köszi még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!