Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem haladunk egyről a kettőre. Hagyjam a fenébe? Mit tegyek?
Egy helyen dolgozunk, 8 km-re lakunk egymástól. Megtetszett, és én is neki. vagyis ezt hittem, és ezt mondja. mégse haladunk sehova. 2 hónap alatt 4x találkoztunk munkahelyen kívül, de nem történt semmi. Sose ér rá, hol a szüleinek segít, hol a haverokkal van, hétközbe meg fáradt. Ez nekem nagyon nem tetszik meg is mondtam neki, hogy velem ne játsszon, akkor inkább hagyjuk egymást békén....
Ő tényleg komolyan gondolja, majd másképp lesz, mindig ezt mondja, és eljön a következő hét, és megint nincs rám ideje....
Persze a munkahelyen meg van sértődve, hogy nem beszélgetek vele...(hozzáteszem mással se, örülök, ha 8 óra alatt megcsinálom a 10 órányi munkát amit rám sóznak).
Tegnapelőtt azt mondta bebizonyítja, hogy komolyan gondolja, és nem csak játszik velem.
Tegnap ráírtam msnen, de kilépett anélkül, hogy válaszolt volna. a telefonja ki van kapcsolva, és nem is kapcsolja be hétfőig. mindig ezt csinálja.
az ilyenekkel nagyon meg tud bántani.
túlreagálom és túl hisztis vagyok????? mert szerinte igen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!