Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem,és eddig én is tetszettem neki.4 napig folyamatosan találkoztunk és egyik nap meg kérdezte h járnék e vele.De elötte mesélt olyanokat h egyszerre volt 3 barátnője is 1 éve.Így mondtam neki h nem tudom.Az nap össze jött egy lánnyal Nikivel..Másnap találkoztam azzal a fiúval, és megcsókolt és ölelgetett.De közbe jár azzal a csajjal.De nekem ez már nagyon fáj..És nem tudom mit csináljak.:'( Már annyira be depiztem hogy öngyilkosságon gondolkoztam..:'(

És minden nap sírok..De már nem tudom mit csináljak.:'(

Ötletek? 13/L

2011. júl. 14. 20:23
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Ha tényleg ennyire el akarsz vele menni sétálni, akkor nem kell semmi olyan hűűű de cifra dolgot mondani, egyszerűen kérdezd meg ho : -eljössz velem sétálni...

nem kell ezen annyit rágódni...

Amúgy meg szerintem is elég nagy butaság, hogy találkozni akarsz vele....csak rosszabb lesz...Tuti azt fogja mondani, hogy azért csókolt meg meg fogta meg a kezed, mert még mindig szeret....és te meg el fogod neki, hinni, és utána még rosszabb lesz :S

2011. júl. 15. 12:22
 22/30 A kérdező kommentje:
De ha azt mondaná hogy szeret..És mondanám neki hogy szakítson a barátnőjével.És lehet meg tenné..Mert mesélte egyik haverja h bármit meg tenne értem és,hogy engem szeret..És így jó lenne vele megbeszélni ezeket,hogy akkor most mi van..:( És azért nem tudom hogy hogy hívjam el mert nem vagyunk valami jóba tegnap óta..És hogy nem jönne el szerintem velem..:S
2011. júl. 15. 18:13
 23/30 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha azt mondta, hogy téged szeret akkor miért jött össze mással? Erre gondoltál már?
2011. júl. 15. 18:26
 24/30 A kérdező kommentje:
Igen:S:(
2011. júl. 15. 18:27
 25/30 anonim válasza:

Ez az egyik, a másik meg az,hogy ha tényleg szeret téged, akkor mégis miért félsz, hogy nem megy el veled...Ha szeret, akkor el fog menni veled...

Bár elég nagy hülyeségnek tartom hogy te ezek után adnál neki még egy esélyt....

De te tudod...

2011. júl. 16. 11:49
 26/30 A kérdező kommentje:
Áhh próbáltam elfelejteni és nem foglalkozni vele erre át hívott magához filmetnézni
2011. júl. 16. 13:55
 27/30 anonim válasza:
És átmentél ?
2011. júl. 17. 08:45
 28/30 A kérdező kommentje:
nem. de ma is menni akar velem valahova..:/ pedig én szeretnék vele lenni:'( de van barátnője,és így inkább hagyom az egészet...:(
2011. júl. 17. 12:47
 29/30 anonim ***** válasza:
Jól teszed! Ha még most is megvan a barátnője, akkor ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy nem akar tőled semmit.
2011. júl. 17. 12:59
 30/30 A kérdező kommentje:

Mostmár kezdem nagyon meg utálni.!

Mindennek lehord engem és a barátaimat is. Írogatja hogy mennyire imád meg ilyen nyálas dolgokat..De tudom h nem gondolja komolyan.És ha komolyan is gondolná már az se érdekelne.Mert már nagyon unom amiket csinál és mond rólam.:||

2011. júl. 24. 22:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!