Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Többi lent.
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem,és eddig én is tetszettem neki.4 napig folyamatosan találkoztunk és egyik nap meg kérdezte h járnék e vele.De elötte mesélt olyanokat h egyszerre volt 3 barátnője is 1 éve.Így mondtam neki h nem tudom.Az nap össze jött egy lánnyal Nikivel..Másnap találkoztam azzal a fiúval, és megcsókolt és ölelgetett.De közbe jár azzal a csajjal.De nekem ez már nagyon fáj..És nem tudom mit csináljak.:'( Már annyira be depiztem hogy öngyilkosságon gondolkoztam..:'(
És minden nap sírok..De már nem tudom mit csináljak.:'(
Ötletek? 13/L
Ha tényleg ennyire el akarsz vele menni sétálni, akkor nem kell semmi olyan hűűű de cifra dolgot mondani, egyszerűen kérdezd meg ho : -eljössz velem sétálni...
nem kell ezen annyit rágódni...
Amúgy meg szerintem is elég nagy butaság, hogy találkozni akarsz vele....csak rosszabb lesz...Tuti azt fogja mondani, hogy azért csókolt meg meg fogta meg a kezed, mert még mindig szeret....és te meg el fogod neki, hinni, és utána még rosszabb lesz :S
Ez az egyik, a másik meg az,hogy ha tényleg szeret téged, akkor mégis miért félsz, hogy nem megy el veled...Ha szeret, akkor el fog menni veled...
Bár elég nagy hülyeségnek tartom hogy te ezek után adnál neki még egy esélyt....
De te tudod...
Mostmár kezdem nagyon meg utálni.!
Mindennek lehord engem és a barátaimat is. Írogatja hogy mennyire imád meg ilyen nyálas dolgokat..De tudom h nem gondolja komolyan.És ha komolyan is gondolná már az se érdekelne.Mert már nagyon unom amiket csinál és mond rólam.:||
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!