Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most megcsalás és vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most megcsalás és vége?

Figyelt kérdés
Na szóval megismertem egy lányt 1 éve körülbelül de nagyon lassan ismerkedtünk az elején csak "barátként" hónapokig és pár naponta beszéltünk szinte. Aztán elég közel kerültünk egymáshoz és kezdett megváltozni a beszélgetés... Na mindegy nem szaporítom a szót a lényeg hogy pár hónapja összejöttünk. Nagyon jó volt minden most az ünnepek alatt rengeteget voltunk együtt, újévet is együtt töltöttük, minden mézes mázas. Aztán pár napja megfigyeltem hogy kicsit távolságtartóbb lett, elment 1-2 kérdés mellett így utólag belegondolva és hasonlók. Aztán másnap még távolságtartóbb lett, mindig valami kifogást talált mindenre. Harmadik nap már nagyon fura volt és mintha mással beszélgetne telefonon (persze ezt nem tudom biztosra mert nem néztem bele de úgy tűnt). Aztán rákérdeztem hogy mi történt, miért ignorál, beszél-e mással vagy mi történt. Aztán ideges lett és mondott egy két csúnya dolgot amire reagáltam de ő nem. Azóta nem keres sehol(2 napja).
ma 12:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani hogy én egy egyetemista srác vagyok ő meg gimis.
ma 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, lehet már nem kíváncsi rád.
ma 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Rájött hogy incel vagy. Keres egy ferfit.
ma 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Eleve össze se akart jönni veled ahogy kinéz a dolog. Valszeg csak rádfanyalodott addig jobb híjján.
ma 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy megcsal, ettől függetlenül ennek szerintem vége. Nem erőszakolhatod magad másra, ha nem kíváncsi rád, próbáld elfelejteni!
ma 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!