Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Ha egy hete beszélünk és összesen 2 teljes napot töltöttünk együtt párhuzamosan nyílván intimitás is volt. Ha én le fekszem mással is az megcsalás? Hiszen nem vagyunk együtt félre értés ne essék nagyon jó volt ez a két nap. Nyílván mélyebb érzelmek még nincsenek.
okt. 9. 01:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Az
okt. 9. 01:51
 2/14 anonim ***** válasza:
27%

nem számít megcsalásnak.

viszont ezek után, ha mégis összejöttök, és egy percig nem fog benned bízni soha, azt kizárólag magadnak köszönheted.

okt. 9. 02:02
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Az.
okt. 9. 05:31
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Megcsalás az, amikor olyan dolgot teszel valaki mással, amit alapjáraton csak a pároddal szoktál és ő semmit nem tud róla, nem az ő nyugodt beleegyezésével teszed.

Tehàt ha te nem vagy szerelmes, de valaki mással szexelsz, az még attól megcsalás.

Mint ahogy az is, ha nem szexelsz vele, de túl intim lelki viszonyt alakítasz ki vele és szerelmet érzel iránta, de nincs szex.

okt. 9. 06:29
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Attól függ, párod erre mit mond? Ha neki belefér, akkor nem megcsalás, más véleménye nem számít, te vagytok kapcsolatban.
okt. 9. 07:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás a köbön!
okt. 9. 07:31
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem megcsalás, de tökéletes ok arra, hogy elmenjen a kedvem a másiktól és ne ne akarjam vele folytatni.
okt. 9. 09:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ismerkedést követően volt intimitás és komolyan tervez veled, így kimondatlanul együtt vagytok. Remélem, hogy megtudja és kidob! Készítek erre vudubabát. :-)
okt. 9. 09:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Számomra igen, megcsalás.
okt. 9. 10:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kettőtöknek kell eldönteni, hogy ti most kizárólag egymással ismerkedtek/randiztok, kapcsolatban vagytok, vagy csak egyszeri alkalom volt-e köztetek ez a múltkori, vagy még nyitottak vagytok másokkal is az ismerkedésre.

nekem annak számítana, de én soha nem ismerkedtem párhuzamosan több emberrel egyszerre, és ugyanezt vártam el tőlük is.

okt. 9. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!