Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
nem számít megcsalásnak.
viszont ezek után, ha mégis összejöttök, és egy percig nem fog benned bízni soha, azt kizárólag magadnak köszönheted.
Megcsalás az, amikor olyan dolgot teszel valaki mással, amit alapjáraton csak a pároddal szoktál és ő semmit nem tud róla, nem az ő nyugodt beleegyezésével teszed.
Tehàt ha te nem vagy szerelmes, de valaki mással szexelsz, az még attól megcsalás.
Mint ahogy az is, ha nem szexelsz vele, de túl intim lelki viszonyt alakítasz ki vele és szerelmet érzel iránta, de nincs szex.
szerintem kettőtöknek kell eldönteni, hogy ti most kizárólag egymással ismerkedtek/randiztok, kapcsolatban vagytok, vagy csak egyszeri alkalom volt-e köztetek ez a múltkori, vagy még nyitottak vagytok másokkal is az ismerkedésre.
nekem annak számítana, de én soha nem ismerkedtem párhuzamosan több emberrel egyszerre, és ugyanezt vártam el tőlük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!