Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnam számít?
Szerintem fontos, hogy a párotokkal megbeszéljétek, hogy mikortól számít megcsalásnak valami.
Nálunk a csóktól.
Itt nem volt csók. A helyzetet megszakítottad. szerintem nem számít megcsalásnak.
Viszont ha felnőtt vagy, akkor kérlek ne fogd arra a mostani meghozott döntéseidet, hogy "rossz gyerekkorod volt".
A saját mostani döntéseidért Te vagy a felelős és nem a rossz gyerekkorod. Ez felelősség hárítás.
Mindenesetre szerintem nem megcsalás.
Egyébként az írásod alapján nem tiszta, hogy most kapcsolatban vagytok-e egyáltalán vagy sem.
Még nem megcsalás, de eléggé közel volt.
De mivel külön vagytok (szakítotttatok), így miért ne próbálkozna nálad?
#4- es
Szakított de beszélünk még, én reménykedem és bizakodom hogy kibékülünk, majdnem egy hétig egy szót nem váltottunk mert nem keresett én pedig időt akartam hagyni neki. Szóval nem tudom én magam sem, mi a helyzet
#8-as
Őszintén, eddig nem csináltam ilyet, de ahogy beszélt velem egy félreértés miatt (hiába feszkós) nagyon elkeserített, és úgy éreztem picit talán îgy most könnyebb. Régóta kint van de lassan jön haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!