Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Többi lent.
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem,és eddig én is tetszettem neki.4 napig folyamatosan találkoztunk és egyik nap meg kérdezte h járnék e vele.De elötte mesélt olyanokat h egyszerre volt 3 barátnője is 1 éve.Így mondtam neki h nem tudom.Az nap össze jött egy lánnyal Nikivel..Másnap találkoztam azzal a fiúval, és megcsókolt és ölelgetett.De közbe jár azzal a csajjal.De nekem ez már nagyon fáj..És nem tudom mit csináljak.:'( Már annyira be depiztem hogy öngyilkosságon gondolkoztam..:'(
És minden nap sírok..De már nem tudom mit csináljak.:'(
Ötletek? 13/L
Ismerős a helyzet, én is sokszor keresztül mentem ezeken :)
de látod itt vagyok és semmi bajom :P ...
hidd el 2 nap nem olyan sok...nekem mindegyik csalódás után egy hónap volt, és mindannyiszor meg akartam halni...
de így utólag rájöttem hogy nem szabad ilyet gondolni, mondani, mert annyi sok srác rohangál a világban, akinek csak te kellesz :)nem éri meg egy ilyen srácnál leragadj, pláne nem a te korodban :) .... lépj túl rajta szard le!! látszik a srác felfogásán, hogy még kisfiú...:)...sokkal érettebb vagy nála, és ő azt nem fogja megérteni, hogy neked mennyire fáj...nála még a "járás" nem olyan komoly mint amilyet te elképzelsz :)
Tényleg még 1x mondom, nem éri meg rágódni rajta :) ....1-2 hét és kihevered, és csak röhögni fogsz ezen az egészen :) Hidd el :)
Dehogy ilyet mégcsak ne is mondj ! sajnálom hogy ezt kell mondjam, de ha egy napot...vagy aká egy hónapot nem tud rád várni AKKOR NEM SZERET, és csak fájdalmat, ennél is nagyobbat okozott volna...szerinted ha ezzel a Nikivel já és mással ( veled ) smárol, akkor ha veled járna, nem csinálná ugyan ezt meg mással ?
DEHOGYNEM...ne magadat hibáztasd, örülj hogy megszabadultál tőle :)...
Télleg hagyd a francba:)
Sokkal jobbat érdemelsz nála:)
Köszi a válaszokat.:(
El akarom hívni sétálni hogy meg beszéljük a dolgokat,de nem tudom mit mondjak neki..Esetleg valami ötlet hogy mit mondhatnék neki,hogy el jöjjön velem?:'(
Látom hiába beszélünk neked...:(
Miért akarod, hogy még jobban fájjon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!