Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem,és eddig én is tetszettem neki.4 napig folyamatosan találkoztunk és egyik nap meg kérdezte h járnék e vele.De elötte mesélt olyanokat h egyszerre volt 3 barátnője is 1 éve.Így mondtam neki h nem tudom.Az nap össze jött egy lánnyal Nikivel..Másnap találkoztam azzal a fiúval, és megcsókolt és ölelgetett.De közbe jár azzal a csajjal.De nekem ez már nagyon fáj..És nem tudom mit csináljak.:'( Már annyira be depiztem hogy öngyilkosságon gondolkoztam..:'(

És minden nap sírok..De már nem tudom mit csináljak.:'(

Ötletek? 13/L

2011. júl. 14. 20:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet!!
2011. júl. 14. 20:26
 2/30 anonim ***** válasza:

figyelj én lány miatt voltam így:)

Én azt csináltam hogy hagytam a francba..Mikor találkozni akart elutasítottam:)

Nem beszéltem vele:)

Sztem Te is tedd ezt:)

2011. júl. 14. 20:26
 3/30 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba, azokból amit leírtál egyértelműen kiderül, hogy tök komolytalan a srác. Öngyilkosságot meg verd ki a fejedből, nehogy már véget vess az életednek egy ilyen kis köcs.g miatt!!!
2011. júl. 14. 20:27
 4/30 A kérdező kommentje:
De én nem birom ki hogy ne beszéljek vele és hogy haggyam.:'(
2011. júl. 14. 20:28
 5/30 anonim ***** válasza:
Hát pedig most kell erősnek lenned és leszarni őt. Mert ha sikerülne összejönnöd vele és utána csinálná ezeket, akkor még jobban fájna.
2011. júl. 14. 20:31
 6/30 anonim ***** válasza:

20:26-os vagyok:)

Énis alig bírtam:S

Most is van egy olyan hogy szeretem de mondta hogy csak barátok:)

Fáj de nemtudok mit tenni és kibírom:)

2-3 hét elmegy az az érzés:)

2011. júl. 14. 20:34
 7/30 anonim válasza:

Figyelj....Szerintem elég nagy hülyeség, hogy egy ilyen ostoba srác miatt akarod eldobni az életedet....Nem érdemli meg...egyszerre 3 lánnyal ? ....Ugyan már....Meg az is hogy jár ezzel a Nikivel, és közben veled csókolózik ? GUSZTUSTALAN....gondolj bele...ha veled járna akkor meg más lányokkal, (olyanokkal mint te) smárolna...utána pedig ha kiderülne csak rosszabb lenne...

( És egyébként hány éves is a srác ? )

Szerintem amúgy hagyd a csudába ezt a csávót, és keress valakit aki nem ilyen gerinctelen...100x jobbat kaphatsz szerintem ennél :) nem érdemli meg, hogy sz@rul érezd magad miatta :)

2011. júl. 14. 20:34
 8/30 A kérdező kommentje:

14 éves.

És utána már mondani akartam neki hogy adok neki egy esélyt,mert egész nap azt mondta hogy nem törné össze a szívemet és hogy nagyon szeret. meg hogy mi jó lenne neki abba ha engem meg bántana..csak mire mondtam volna neki kiderült hogy lett barátnője.:'(

2011. júl. 14. 20:38
 9/30 anonim válasza:

Ha ilyen rövid idő alatt szerzett magának barátnőt, akkor nem is gondolta komolyan amit neked mondott...

Szerintem amúgy meg 13 évesen, fölösleges ilyeneken aggódj, fiatal vagy, még...mindenkit érnek csalódások, de fel kell állni, és azt mondani hogy tojsz az egészre...

Tényleg hagyd a csudába nem érdemel meg téged :)

2011. júl. 14. 20:41
 10/30 A kérdező kommentje:
2 napja azt hajtom magamnak hogy majd lesz jobb.De ha csak rá gondolok már akkor el kezdek sírni:'( És életkedv is 0..:'(
2011. júl. 14. 20:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!