Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem akar autót vezetni, vagy nem is tud normálisan
mert alkalmatlan vagy fél. Akkor annak inkább ne legyen
felesége meg gyereke?
Hülyeség. Apáromnak nincs, nekem sincs egészségügyi okokból és mégis együtt vagyunk 10 éve.
ma 11:49
Tényleg.
A tömegközlekedés tragédia, a betegszállítás is tragédia, a munkarend is tragédia. Autó és jogosítvány nélkül félember vagy ma Magyarországon. Nő nélkül is.
ma 11:50
A páromnak nincs jogosítványa, autónk sincs, mégis együtt vagyunk 6 éve. Nem mondom, hogy néha nem hátrány, de eddig mindig megoldottuk.
Nekem van jogsim, autóm is volt, de mivel fövárosban lakunk és a tömegközlekedés sokkal egyszerübb és jóval olcsóbb, így az autó rendszeresen hetekig állt ugyanott, így jobbnak láttam eladni.
Nem ettöl függ, hogy lesz-e családod.
ma 12:00
Hát 3 gyerekkel babakocsival metron buszon én még nem is láttam ilyet szerintem
ma 12:21
Én szintén béna vagyok a vezetéshez, pedig van jogsim. Ezért előny, hogy párom ügyesen vezet. Persze, ha nem lenne jogsija akkor is együtt lennénk és megoldanánk a dolgainkat.
ma 12:39
Nekem is tök fura és torz néha az, ahogy itt pár suttyó, bunkó nő a férfiakhoz áll. Hogy kinyilatkoztatták már több kérdésben és válaszban, hogy aki nem vezet vagy éppen nincsen autóóója az nem férfi, sőt nem felnőtt, sőt talán még csak nem is ember. Kíváncsi lennék mit összegyűlölködnének arra, akiről kiderülne hogy mondjuk még jogsija sincs. Kapásból tudnék egy példát, a forma teljesen normális, kulturált, egyetemet végzett, a nőkhöz is egyelőre normálisan és reálisan áll (eddig csak jó kapcsolatokban volt, nem égették ki személyiségzavaros ribik), dolgozik és jól keres, mérnök. Csak hát ugye születése óta színtévesztő, és így nem lehet jogosítványa. De tényleg, aki ez alapján ítéli meg a férfiakat, szerintem leragadt tinikorban ahol a suttyó, vagizós, szakadt olcsó suzukit tuningoló hülyegyerek volt bizonyos fajta nőknél a menő. Vagy olyan primitív szinten van, ahol a bmw és a mercedes a státusszimbólum, és ezekben méri ki mennyire férfi, ezektől nedvesedik ha ilyenbe ül. Szóval amikor ilyen nőket láttok itt hatalmas arccal megnyilvánulni férfiakról, jusson majd eszetekbe ez is.
ma 12:48
Arról nem is szólva, hogy mifelénk azért van bőven sok olyan ember, aki jobb lenne ha nem vezetne semmit, legfeljebb áramot. Mindenki érdekében, mert potenciális veszélyforrás az utakon. Sokszor csak azért nincs baleset, mert ezeket a hülyéket mindenki időben kiszúrja az úton, és óvatos velük. Aztán amikor két ilyen hülye találkozik...
ma 12:54
"Csak hát ugye születése óta színtévesztő, és így nem lehet jogosítványa."
Csak hát ugye az nem kizáró ok, szóval a kapásból kamupéldáddal kár hergelni a népet.
ma 13:05
Nem kizáró ok? Akkor talán nézz utána jobban, a hülyeség bemondása helyett. Közlekedési lámpák mondanak neked valamit? :D Csak hogy egyetlen példát mondjak a sok közül. Bírom hogy itt gyk-n egyesek már nem csak a valós tapasztalataimat, de egyenesen az ismerőseimet is kitalációnak titulálják.
Az meg külön bájos, hogy amikor valaki a legalja, tahó nőkre szól be, már az is full piros lesz. Elfelejtettem hol vagyok, hogy itt a nőket csak és kizárólag dicsérni szabad.
ma 13:13
Nekem nincs jogosítványom, a férjemnek sincs, mégis együtt vagyunk több mint húsz éve. Budapesten teljesen felesleges az autó, falun már más a helyzet.
ma 13:16
További kérdések: