Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a haveromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a haveromnak, hogy a nő aki régen nem ment vele randizni most mégis mintha érdeklődne iránta?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak, elmondjam-e neki mert felkavarni se akarom de titkolózni se lenne fair. A haverom jóval visszafogottabb, csöndesebb, félénkebb még így 36 évesen is, sosem volt nagy csajozógép. Két éve egy nőre ráírt aki régóta tetszett neki, kicsit beszélgettek de amikor megkérdezte hogy inna-e vele valamit semmit nem válaszolt.

Tegnap a nővel összefutottam és kis beszélgetés után (mert mi is ismerjük egymást) elkezdett faggatni a haveromról. Itt él-e még, van-e valakije stb. Meg hogy biztos bunkónak gondolja a haverom de neki megvolt akkor az oka, nem az amire gondolnánk. Teljesen úgy tűnt mint akinek bejön a haverom, mintha akarna valamit. Nem volt utána lehetőségünk beszélni de azóta ezen agyalok, hogy ezt megmondjam-e a haveromnak vagy se. Mert lehet csak feleslegesen reménykedne és nem lesz semmi de mi van ha pont most lenne esélye kapcsolatra… neki azóta se volt senkije.

Nem tudom mit csináljak szerintetek?

ma 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg a not h miert erdeklodott.
ma 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Mondd el!
ma 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek.
ma 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám el, megkímélném a barátomat attól, aki korábban elutasította illetlen módon (ghostingolással). A lány érdeklődése mögött valószínűleg nem a jellemfejlődése, hanem az élethelyzetének, lehetőségeinek negatív irányba történő változása áll.
ma 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább a nőt kérdezném miért érdeklődött. Lehet nem is akar semmit
ma 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a nőt kérdezném meg, hogy mit szeretne, miért mondta el ezt neked. Lehet csak mentegetőzni akart... Lehet akar valamit burkoltan... Ki tudja?
ma 10:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass. Majd ha a nő elkéri az elérhetőségét tőled, vagy magától megszerzi akkor elmondhatod a havernak. De addig maradj csöndben mert lehet te tetszel neki igazság szerint, lehet csak nem akar bunkónak tűnni bár nagyon az.
ma 10:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!