Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melegek és biszexuális srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek és biszexuális srácok, ti hogy képzelitek el az ideális kapcsolatot fiúval? Jó lenne ha Magyarországon a melegeknek lehetne joguk ahhoz, hogy házasodjanak, és hogy gyereket vállalhassanak? ( béranya, örökbefogadás. ) Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem lehetne a középiskolákban országos szinten felvilágosító óra ami melegek szembeni előítéleteket eloszlatná, és a szülőknek is tartanék ilyet heti 1 alkalommal.

A felvilágosító óra keretében beszélnek a meleg-holokausztról, jogtörténetéről, Meleg írókról költőkről, sőt embereket is meghívnék akik beszélnének a fontos tapasztalatokról , és a nemi betegség megelőzéséről is beszélnék. Szerintem ez jobban beválna mint a meleg-felvonulás.

2011. júl. 12. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 D Power ***** válasza:
0%

NA úgy ismerkedjetek, hogy elmentek egy kivégzőtáborba mindenki bemegy egy gázkamrába és poénkodtok egymáson.

Addig, egy 3. személy megnyitja a gázcsapot ÉS összejössz MIsivel. :D

2011. júl. 13. 10:12
 72/75 anonim ***** válasza:
nagyon szellemes vagy kedves D Power
2011. júl. 13. 10:21
 73/75 A kérdező kommentje:
Kedves D power utána néztél már hogy volt-e a családban zsidó származású? Ne akard hogy én nézzek utána , szerintem fájna az igazság
2011. júl. 15. 20:18
 74/75 anonim ***** válasza:

Nem vágyom hosszú kapcsolatra egy másik sráccal, szóval sehogy.

A házasság egy vallási rituálé, nem hiszem, hogy jogi módon illene olyan dolgot beleerőltetni, amit alapjaiban tilt. Két azonos neműre legyen valami más, ugyanúgy ünnepélyes dolog kitalálva, de a házasság maradjon ebből ki.

A gyerekvállalást támogatom is, meg nem is. A szexuális hovatartozás kialakulásában véleményem szerint nem a szülő, hanem a környezet, az ellenkező és azonos nemmel szerzett tapasztalatok számítanak. Ugye ezek alapján nyit valamelyik, vagy mind a két irányba.

DE később, ha hetero kapcsolat mellett dönt, probléma lehet, hogy nem ismeri az elkülönült szerepeket.

A felvilágosító óra meg a világ legnagyobb marhasága. Elfogadtatni kell az emberekkel, nem áttéríteni őket. :D Sokkal fontosabb volna azt elérni, hogy a fiatalok ledöntsék a szexuális gátlásaikat, amit a társadalmi nyomás húzott fel és ne érdekelje őket más hovatartozása. Ehhez pedig nem kell egy dedikált meleg reklám óra, csak a biológia órán kéne jobban belemerülni a pszichológiába.

2012. jan. 2. 08:04
 75/75 anonim ***** válasza:

Az a gond,hogy még a melegek között is van rengeteg olyan,aki nincs tiszzában a fogalmakkal,pl a nemi identitás fogalmát keverik a szexuális oreintációéval:)

De nem tudom minek adnak ki gyakran új biosz könyveket,amikor semmi új nincs bennünk,vagy olyan felismerések amik a közelmúltban történtek az orvostudomány vagy egyéb területén,szinte csak a borítót lecserélik és ugyanazt a könyvet adják el még egyszer,annyira gáz.

2013. okt. 1. 04:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!