Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek és biszexuális srácok, ti hogy képzelitek el az ideális kapcsolatot fiúval? Jó lenne ha Magyarországon a melegeknek lehetne joguk ahhoz, hogy házasodjanak, és hogy gyereket vállalhassanak? ( béranya, örökbefogadás. ) Szerintetek?
Szerintem lehetne a középiskolákban országos szinten felvilágosító óra ami melegek szembeni előítéleteket eloszlatná, és a szülőknek is tartanék ilyet heti 1 alkalommal.
A felvilágosító óra keretében beszélnek a meleg-holokausztról, jogtörténetéről, Meleg írókról költőkről, sőt embereket is meghívnék akik beszélnének a fontos tapasztalatokról , és a nemi betegség megelőzéséről is beszélnék. Szerintem ez jobban beválna mint a meleg-felvonulás.
76 % nak üzenem,
a szexuális vonzalom nem lelki dolog hanem fizikai és lelki egyaránt. mégis mitől áll fel a farkad? vizuális auditív, egyéb emocionális ingerek hatására végbemenő folyamatok zajlanak le a szervezetben melyeket az agy bizonyos területei befolyásolnak.
az agy ezen területei eltérést mutatnak férfiakban és nőkben illetve homoszexuális férfi agynak ezen területe hasonlít a heteroszexuális nők ezen agyterületére- itt van a szomatikus bizonyítéka!
és bizonyos lelki megnyilvánulások a testi dolgok miatt történnek be, pl a depresszió is, a jókedv, a nemi vonzalom, stb
Én támogatom a felvilágosítást, de aki nem kiváncsi a felvilágosításra, az nem is fogja befogadni. Bennem alapból nem fogalmazódot meg soha, hogy azért mert valaki más, bántsam, vagy rosszab másnál.
A kis gyerekek között is biztos akad majd olyan, akivel nehéz megértetni, hogy mit ne csináljon.
A genetikás részhez meg nem szólok hozzá inkább. Lehet rajta vitatkozni, hogy mi maga az ember, mi határozza meg a személyiségét, ösztöneit stb... De sajnos nem ez a szakterületem és akik ezzel foglalkoznak is vitatkoznak.
Vannak népek aki a felvilágosításban előrébb járnak, pl nézd meg mi volt itthon mikor a barátok köztben volt egy meleg karakter... még a színészt is megbélyegezték a való életben.
Greek, Glee, Született feleségek, Will & Grace, Futbalista feleségek stb. hosszú a sor de ha ezeket ismered, emgnézed láthatod mennyi meleg karakter van benne, ez az igazi nevelés.... Kicsit tudat alatt hat az emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!