Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melegek és biszexuális srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek és biszexuális srácok, ti hogy képzelitek el az ideális kapcsolatot fiúval? Jó lenne ha Magyarországon a melegeknek lehetne joguk ahhoz, hogy házasodjanak, és hogy gyereket vállalhassanak? ( béranya, örökbefogadás. ) Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem lehetne a középiskolákban országos szinten felvilágosító óra ami melegek szembeni előítéleteket eloszlatná, és a szülőknek is tartanék ilyet heti 1 alkalommal.

A felvilágosító óra keretében beszélnek a meleg-holokausztról, jogtörténetéről, Meleg írókról költőkről, sőt embereket is meghívnék akik beszélnének a fontos tapasztalatokról , és a nemi betegség megelőzéséről is beszélnék. Szerintem ez jobban beválna mint a meleg-felvonulás.

2011. júl. 12. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 A kérdező kommentje:
Utóbbi válaszoló vajon mit csinálna ha kiderülne hogy rokonságában van meleg vagy bi?
2011. júl. 12. 12:47
 12/75 A kérdező kommentje:
Ez genetika, szóval ezen nem lehet változtatni voltak kísérletek, de eredménytelen volt. Vagyis ezt így kell elfogadni, mert méhen belül dől el.
2011. júl. 12. 12:49
 13/75 anonim ***** válasza:
0%
amúgy meg jah a gyerekem egyedül azzal szembesüljön hogy nincs elég pénze a WoW-ban egy kardra ami szintje felett van ...
2011. júl. 12. 12:49
 14/75 Setis ***** válasza:
100%
Amennyiben tőlem kérdezed, felhívnám figyelmed, hogy kiforgatod a szavaim. Egy szóval se mondtam, hogy bármi bajom a melegekkel. A felvonulással nem értek egyet, fölösleges, értelmetlen, és provokáló a sok "mocskos b*zi"-zónak.
2011. júl. 12. 12:50
 15/75 anonim ***** válasza:
Ami lóg a ló hasa alatt, az genetika.
2011. júl. 12. 12:51
 16/75 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező, az a baj és szerintem azért gondolnak sokan negatívan a melegkre, mert van ez a felvonulás baromság, meg a bisexség egy időben egyes helyeken nagyon nagy divat volt.

Rosszul gondolunk a melegségre. Ha az ugrik be nekem, hogy 2 ilyen nem túl intelligens, idóta, bulizós 1x éves gyerek s...gbe kúrja magát, felfordul a gyomrom és arra gondolok, hogy ezeknek gyerek??? wazze... Na ne már...

De ha két normális felnőtre gondolok, akik melegek, "szerelmben élnek egymással", akkor tolerálom, talán még gyereket is adnék nekik.

2011. júl. 12. 12:51
 17/75 A kérdező kommentje:
De az Iskolai felvilágosításokra szükség van, mind szülőnek, mind gyermeknek hasznos lenne, hogy ezen nem lehet változtatni.
2011. júl. 12. 12:52
 18/75 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell felvonulni mert ezzel elkülönítik magukat a többségi társadalomtól és akarva akaratlanul kisebbségbe kerülnek, ezáltal kirekesztettek lesznek.

milyen érdekes az, hogy minél intelligensebb valaki annál inkább elfogadja a másikat úgy ahogy van, és itt főleg az érzelmi intelligenciára gondolok.

azt sajnos tanítani nem lehet

sajnos ha egy nép buta akkor nem lesz vevő semmiféle újra, nem lehet elfogadtatni vele semmi újat.

a magyar nép buta. tény. legalábbis kb a 90 % mindenképpen az.

2011. júl. 12. 12:53
 19/75 anonim ***** válasza:
Nem akarok erről vitatkozni, hogy genetika, nem genetika, mert nem vagyok meleg, de szerintem nem mindenkinél genetika. A többségnél nem az.
2011. júl. 12. 12:53
 20/75 A kérdező kommentje:
Szerintem az, mindig voltak csak most már többen merik felvállalni, ez nem olyan hogy ohh két srác csókolózik és már is biszex. Ehhez benne van a genetika.
2011. júl. 12. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!