Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melegek és biszexuális srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek és biszexuális srácok, ti hogy képzelitek el az ideális kapcsolatot fiúval? Jó lenne ha Magyarországon a melegeknek lehetne joguk ahhoz, hogy házasodjanak, és hogy gyereket vállalhassanak? ( béranya, örökbefogadás. ) Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem lehetne a középiskolákban országos szinten felvilágosító óra ami melegek szembeni előítéleteket eloszlatná, és a szülőknek is tartanék ilyet heti 1 alkalommal.

A felvilágosító óra keretében beszélnek a meleg-holokausztról, jogtörténetéről, Meleg írókról költőkről, sőt embereket is meghívnék akik beszélnének a fontos tapasztalatokról , és a nemi betegség megelőzéséről is beszélnék. Szerintem ez jobban beválna mint a meleg-felvonulás.

2011. júl. 12. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
én vallásos vagyok hiszek Istenben mégis szeretem a melegeket, úgyhogy ez sem jellemző!
2011. júl. 12. 13:22
 42/75 A kérdező kommentje:
Ennek örülök talán 2014-ben megváltozik a helyzet, és jobbra fordul itt minden. Az alapoktól kell kezdeni emiatt lenne jó az iskolai felvilágosítás .
2011. júl. 12. 13:22
 43/75 anonim ***** válasza:
83%
Én rómati katolikus létemre mondom neked, hogy nem bűn. Minden héten templomba járok, amúgy. A bűn nem ez. Vannak írva dolgok a Bibliában, de nem emlékszem, hogy Jézus valaha mondta volna, hogy f..j b..k. Meg néha úgy adják elő Istent mint valami gyilkoló bűntető gép, ekkor szoktam rosszul lenni. És ilyenkor megfogalmazódik benne a kérdés, hogy ez az egész az egyház kitalációja vagy pedig a pusztítás nem bűn, hiszen mi van halál után??? Miért lenne rossz elpusztulni. De mindegy. A lényeg, Isten a szeretetről szól, nem a pusztításról.
2011. júl. 12. 13:23
 44/75 anonim ***** válasza:
82% os ! én is így látom a helyzetet
2011. júl. 12. 13:24
 45/75 A kérdező kommentje:
Én pl nem hiszek a pokolban mint olyanban, inkább lélekvándorlásban hiszek, hisz az nagyobb büntetés, de aki nagyon jó, az talán bekerül a mennyországba.
2011. júl. 12. 13:25
 46/75 anonim ***** válasza:

Mindenki a saját poklának a kovácsa.

Ha valakik a mennybe kerülnjek a gyerek után a második helyen a melegek állnak...

2011. júl. 12. 13:27
 47/75 A kérdező kommentje:
Engem az bosszant, mikor mondják hogy én nem is vagyok olyan , hanem hetero vagyok, pedig ez nem igaz ők nem élnek ebben a testben amiben én, ilyenkor kiakadok, meg hogy orvoshoz elviszik kivizsgáltatni, meg hogy gyógyítani ugyan már.
2011. júl. 12. 13:30
 48/75 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére sok orvos meg pszichológus a gyereket hazaküldi és a szülőket tartja ott elbeszélgetésen, miért is ilyen homofóbok, mert mint tudjuk a homofóbia az betegség, félelem egy adott dologtól...
2011. júl. 12. 13:35
 49/75 anonim ***** válasza:
100%
Üres fejű emberek mindig is lesznek. De manapság már mindenért viszik a gyereket pszichológshoz. Úgy hogy a társadalommal van a baj. Ha pedig különbözöl valamiben, mint más, akkor jól ki lehet beszélni. Mert ugye nem vagy átlagos.
2011. júl. 12. 13:37
 50/75 A kérdező kommentje:

Ez igaz, de van pár vallási szervezet, pünkösdisták, meg az ilyen keresztény-fundamentalisták pl hit-gyülekezete , nah ők extrákat mondanak, volt dolgom velük beszélgetni.

Pl, az AIDS isten büntetése mert a melegek ilyen életvitelben élnek.

Ekkor volt az hogy megkérdeztem az illetőtől, hogy és Afrikában a több millió AIDS fertőzött árva ? Erre azt válaszolta hogy bizony őket Isten azért bünteti, mert hogy a bűn az harmad vagy negyed fokon lemegy , mert hogy a szülőjük sámánista és ezért van ez a bűn rajtuk. Ja meg azt mondta hogy isten meg gyógyitaná őket, csak ők nem engedik pont emiatt mert a hitük ilyen.

2011. júl. 12. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!