Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek és biszexuális srácok, ti hogy képzelitek el az ideális kapcsolatot fiúval? Jó lenne ha Magyarországon a melegeknek lehetne joguk ahhoz, hogy házasodjanak, és hogy gyereket vállalhassanak? ( béranya, örökbefogadás. ) Szerintetek?
Szerintem lehetne a középiskolákban országos szinten felvilágosító óra ami melegek szembeni előítéleteket eloszlatná, és a szülőknek is tartanék ilyet heti 1 alkalommal.
A felvilágosító óra keretében beszélnek a meleg-holokausztról, jogtörténetéről, Meleg írókról költőkről, sőt embereket is meghívnék akik beszélnének a fontos tapasztalatokról , és a nemi betegség megelőzéséről is beszélnék. Szerintem ez jobban beválna mint a meleg-felvonulás.
A bűn fordítása rossz, az eredeti szövegben a szó amit írva vagyon :D az magyarra lefordítva nem bűn, hanem eltérni a céltol, elvéteni a célt, elérni a célhoz csak nem teljesen optimálisan. Erre szoktak nagyokat hallgatni :D
Az egyház ilyen téren elmehet a bús fenébe. Az AIDS majmokról terjedt át az emberekre, egyes könyvekben az van írva: megették a majmokat és így kapták el a betegséget. Más források, és ebből van több, a majmokkal való szex miatt kapták el a kutatók. SZóval inkább az animal szexelőket nem szereti az isten(kisbetűvel).
Ezekkel a barmokkal nem kell foglalkozni. Az ilyen térítőket meg sem szoktam hallgatni vagy kizárom a lakásból és röhögök egy jót. Jobban mondva szomorú vagyok, hogy lejárartják a kereszténységet, amit sajnos sokan tesznek. Aztán néznek, hogy miért lesz annyi hitetlen. Biztos több hitetlen kerül majd jobb helyre, mint álszent.
Akik pedig a gonoszt imádják, általában nem tudják, hogy mit imádnak csak olyan jól is hangzik.
A halál pedig bűntetés eleve egy baromság. Akkor most megint lehet azon gondolkodni, hogy miért van élet, mi van halál után. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem tök mindegy mi van halál után. Mindent eltudok viselni.
Most megfogalmazódott bennem egy kérdés...
Ugye szokott olyan lenni, hogy az óvodás kisfiú "szerelmes" egy kislányba. Ez miért van???
Ha egy meleg kisfiú lenne egy másik kis fiúba??
Ez azért kínos lenne. Ez ellen azért nem lehet mit tenni, hogy ne csúfolják ki, főleg ha a gyerek olyan típus, hogy kicsit erőszakos. De ez most csak egy elmélet. Mivel minden ember más, szerencsére. De gondolhatunk általános iskolára is. Vannak olyan emberek, akik rátapadnak a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!