Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melegek és biszexuális srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek és biszexuális srácok, ti hogy képzelitek el az ideális kapcsolatot fiúval? Jó lenne ha Magyarországon a melegeknek lehetne joguk ahhoz, hogy házasodjanak, és hogy gyereket vállalhassanak? ( béranya, örökbefogadás. ) Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem lehetne a középiskolákban országos szinten felvilágosító óra ami melegek szembeni előítéleteket eloszlatná, és a szülőknek is tartanék ilyet heti 1 alkalommal.

A felvilágosító óra keretében beszélnek a meleg-holokausztról, jogtörténetéről, Meleg írókról költőkről, sőt embereket is meghívnék akik beszélnének a fontos tapasztalatokról , és a nemi betegség megelőzéséről is beszélnék. Szerintem ez jobban beválna mint a meleg-felvonulás.

2011. júl. 12. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 A kérdező kommentje:
Apám sajna nem tudhatta meghalt 15 évesen pedig akkor már tudtam, de anyámnak 19 évesen mondtam el 3 napra sokkot kapott, nem kelt fel, azóta nagyjából elfogadta, és beszélgetünk is néha . Legjobb barátaim is elfogadták, tesóim közül nem mind.
2011. júl. 12. 13:07
 32/75 anonim ***** válasza:
hány testvéred van? ha sok akkor a termékenységi ok játszik szerepet
2011. júl. 12. 13:09
 33/75 anonim ***** válasza:

Sajnálom:(

Egyébként mint meleg te szoktál férfikat sexynek látni? Vagy nőket?

2011. júl. 12. 13:09
 34/75 A kérdező kommentje:
3 bátyám van, és igen szoktam szexynek nézni, de eddig 1 sráccal volt valami, azóta nem volt évek óta, és inkább tartós kapcsolatra vágyok, bár most nem erőltetem a dolgot, majd jön a szerelem, és lesz valakim, eddig én kerestem az nem volt jó.
2011. júl. 12. 13:11
 35/75 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a Kérdezővel, több haszna lenne az általa említett felvilágosító óráknak, mint a felvonulásnak. Ez olyan szempontból is igaz, hogy egy tizenévesnek eleve nagyon nehéz azt elfogadnia, hogy meleg és ezt még súlyosbítja, ha mindenhol azt hallja, hogy ez milyen bűnös, visszataszító dolog. Ez teljesen tönkretheti egy fiatal önbecsülését. Egyébként szerintem a huszonéves korosztály nagy része már valamivel toleránsabb ezen a területen. Viszont az idősebb korosztály és a középkorúak között jócskán akadnak olyanok, akik bele sem gondolnak ezekbe a dolgokba, csak fújják a szélsőjobbos agymenéseket. Azt bírom nagyon, amikor egy 70 éves nénike minden vasárnap megy a templomba imádkozni, de már ha a melegségről hall valamint, rögtön az a reakciója, hogy "fúújj, azok a mocskos b...k".

Én az örökbefogadást is támogatnám. Gondoljunk bele, hogy ma bárki vállalhat gyereket függetlenül az anyagi helyzetétől, intelligenciájától, műveltségétől, erkölcsösségétől stb. (ennek is megvan a következménye, de az egy másik téma). Most ha alaposan, minden szempontból megvizsgálják az örökbefogadó szülőket (függetlenül attól hogy akár azonos neműek), nem hiszem, hogy a gyerek rosszabb helyzetbe kerülne, mint ha mondjuk alkoholista szülei lennének, és akkor az állami nevelőintézetekről már ne is beszéljünk.

24/F (meleg)

2011. júl. 12. 13:15
 36/75 A kérdező kommentje:
Mennyire igaza van az utolsónak.
2011. júl. 12. 13:16
 37/75 anonim ***** válasza:
100%

79% -nak amúgy igaza van.

De nem kellene állandóan a vallást a melegeknek és nem melegeknek felhozni.

Azok akik azt mondják, hogy a melegeket el kell ítélni, ki kell végezni meg ilyenek és templomba járnak, nem jó emberek.

Akik azt állítják, hogy a biblia szerint bűn a homosexualitás, azok nem értik Isten szavát.

2011. júl. 12. 13:18
 38/75 A kérdező kommentje:
Ebben van valami, de én emiatt csalódtam a vallásomban, mert ilyeneket kellett hallanom.
2011. júl. 12. 13:19
 39/75 anonim ***** válasza:
100%

igen én amúgy minden jogot megadnék nekik. baráti körömben vannak, nagyon szeretem őket, jó emberek, és nem csak a szexen jár az agyuk mint ahogyan azt egyesek feltételezni merik, intelligensebb, udvariasabb emberekkel nem igen találkoztam sokan tanulhatnának tőlük.

24/F (hetero)

2011. júl. 12. 13:21
 40/75 anonim ***** válasza:
31%

Felvonulás kell mert nem lehet minekt a szőnyeg alá seperni

A Hetyók egész nap mit csinálnak, vonulnak. Kézen fogva sétálnak, a buszmegállóban várod a buszt de mindig van előtted egy hetyó pár aki szinte ott erőszakolja meg egymást. A tv a rádió a reklámok újságok velük vannak tele... Hol találsz te olyan cikket ami azonos neműeknek adna tanácsot ????

Kérdezem....

Neked pedig csak annyit tudok mondani, ne érezd magad ezzel kevesebbnek, sokkal többre viszed mint a legtöbb hetyó az életben.

Remélem találsz valakit aki szetet és te is szereted őt. De soha ne várd azt hogy olyan legyen mint egy hetyó kapcsolat.

2011. júl. 12. 13:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!