Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan, hogy azt mondják a nők, hogy a pasiknak minden könnyebb? Mi erről a véleményed? Ráadásul miért kell a csajoknak az egyik kapcsolatból a másikba esni? Ez csak rossz vért szül.

Figyelt kérdés

Csajozni ezerszer nehezebb ebben az országban, mint pasizni.

Manapság kidolgozott test, jóképűség , jó munka , jó autó és még lakáson kívül még jó duma is kell. Ehhez képes egy nőnek csinosnak és ápoltnak elég lennie.

Hogy lásd nem bennem van a hiba: Londonban ember számba vettek a csinos lányok, hazánkban meg legfeljebb kiröhögnek.

2011. júl. 12. 09:06
 81/93 anonim ***** válasza:
nos, kerdezo.. 20 eves vagyok, sajat lakassal, autoval, amiert tisztessegeseb megdolgoztam. Suliba jarok, dolgozom es onkenteskedem. Es emellett a parommal elek mar 3eve. Otthon enyem a hazimunka, minden. Es mellette sportolok is.. Nem csak ferfinak nehez lenni ;) Nem panaszkodom, hogy elfoglalt vagyok, de felhaborit a gondolkodasod. Az irasodbol latva felszines vagy, nem ersz semmit. Ne mast hibaztass a sajat bajaidert..
2011. júl. 13. 01:13
 82/93 A kérdező kommentje:
Te meg jó kapocslatrendszert örököltél.
2011. júl. 13. 01:58
 83/93 anonim ***** válasza:
20 évesen saját pénzből lakás és autó? Persze már...Lenyirtad otthon a füvet, apu meg meglökött egy Bömbivel? Elraktad a ruháid már megérdemeltél egy saját lakást vagy mi? Meséld már el, hogy csináltad kiváncsi lennék, mit dolgozol, hogy ilyen jól megy a szekér...
2011. júl. 13. 08:04
 84/93 A kérdező kommentje:

Sikeres vállalkozó lesz, itt erősen eltitkolt jó családi kapcsolatokkal.

Mert én csináltam anno négyezer dollárból húszezret nulla kapcsolattal. De már ez is ritka.

2011. júl. 13. 13:46
 85/93 anonim ***** válasza:

20 évesen ma a következő módokon lehet ilyen valaki:

-dúsgazdag szülők, ez a leggyakoribb

-szerencsejáték-nyeremény-ez elképesztően ritka

-valamilyen jól fizető szakterületen kiemelkedő tudás-pl. computerzseni

-és ezt hagytam direkt a legvégére: valamilyen illegális vagy elítélendő cselekmény

2011. júl. 13. 23:32
 86/93 anonim ***** válasza:
egyik sem :) 12eves koromtol minden penzt, amit kaptam eltettem. Vigyaztam a szomszed nenire, takaritottam nala, a gyerekei azert is fizettek. Nyaron szinte mindennap voltam gyumolcsot szedni, ujsagot hordani.. A kornyeken az idoseknek az iskolabol hordtam az etelt. Soha nem koltottem el a penzem. 16evesen diakmunka suli utan, meg gyerek vigyazas. 17eves koromtol photoshop-ot oktatok, heti 3nap, a tobbiben meg irodai kisegito, ami mostmar beszerzo aszisztense fejlodott. Nem loptam, csak sporoltam. Minden egyes forintomat felretettem. Igaz, nem jatszottam semmit, csak edzettem mellette. De megerte.:)
2011. júl. 14. 08:20
 87/93 A kérdező kommentje:

"Te meg jó kapocslatrendszert örököltél."

"Sikeres vállalkozó lesz, itt erősen eltitkolt jó családi kapcsolatokkal.

Mert én csináltam anno négyezer dollárból húszezret nulla kapcsolattal. De már ez is ritka."

Egyik sem?????

2011. júl. 14. 14:42
 88/93 anonim ***** válasza:
Kapcsolat rendszert örököltem? Honnan? Mert vigyáztam a szomszédra és becsengettem a környéken az idősökhöz, hogy kell-e házhoz szállítás nekik? Meg mert otthon magamtól megtanultam használni pár programot, amivel most tudok dolgozni? Téged ebben mi akadályozott meg?
2011. júl. 14. 15:25
 89/93 A kérdező kommentje:

Azért jó környék az ahol van a nyugdíjasoknak pénze.

És az sem valami kapcsolt rendszer nélküli család ahol Photoshop-ot tudnak tanítani, mert az használja valaki a munkájához.

2011. júl. 14. 16:22
 90/93 anonim ***** válasza:

Na ne máááár. Most komolyan higyem el, hogy abból lett lakásod, meg kocsid, hogy a szomszéd néninek néha bevásároltál? Ez max napi néhány száz forint, de számoljunk úgy, hogy havonta összeszedtél egy minimálbérnyi összeget. Mondjuk számoljunk egy 60.000 forintos átlagolt összeggel. Az nyolc év alatt 5.760.000 forint. Mondjuk megtanultál fotóboltolni és tanitod. Tanitani csak diplomával lehet(legálisan) legalább is, ezt nem nagy összeg megszerezni, de öszintén mennyit kereshetsz vele? számoljak egy tanári fizetéssel? 110.000-120.000 Ft? Mivel oktatni csak éretségivel lehet, ami neked kb. két éve van, ha húsz vagy, akkor az két év alatt 2.640.000, ami eddig összesen 8.400.000 Ft. Nyári munkák: hát diák munkáért nem sokat fizetnek, számoljunk itt is 60-at hat éven keresztül mig diáknak számitottál, három hónap per évvel, az cirka 1.100.000 Ft. Zsebbpénz: legyek jószivű kaptál havonta 10.000, az hat év alatt 720.000 és a szüleid még nagylelkűek voltak. Az össz: cirka tiz millió kétszáz valamennyi ezer Ft, de felkerekitem neked 12-re. És ez azt jelenti, hogy 8 éven keresztül nem költöttél semmit, nem voltál nyaralni, kirándulni, néha szórakozni a barátaiddal, nem vettél magadnak ruhát, tisztálkodási szereket, azt mondod sportolsz, hát ahhoz is pénz kell, de ezek szerint nem is eszel, mert ugye a pénz nagy része mégis csak kajára megy el, meg számlákra. Nah, de tételezzük fel mindezt. Van, volt, 12 millád. Nem tudom, hol élsz milyen lakásod van, milyen autód, de ne nézzük Budapestet, mert nem lenne elég a pénzed, talán még egy garzonra sem, de talán vidéken se mennél ennyivel semmire. És akkor még hol van a kocsi és a többi...

Tesóm vállalkozó, több cége is van, évek óta nyomja az ipart és ahhoz képest jól megy neki, nem keveset keres, de lakás és autót igy is csak hitelre tudott venni, te meg nagyivigyázásból is összeraktad rá a pénzt. Hát minden elismerésem.

2011. júl. 14. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!