Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan, hogy azt mondják a nők, hogy a pasiknak minden könnyebb? Mi erről a véleményed? Ráadásul miért kell a csajoknak az egyik kapcsolatból a másikba esni? Ez csak rossz vért szül.
Csajozni ezerszer nehezebb ebben az országban, mint pasizni.
Manapság kidolgozott test, jóképűség , jó munka , jó autó és még lakáson kívül még jó duma is kell. Ehhez képes egy nőnek csinosnak és ápoltnak elég lennie.
Hogy lásd nem bennem van a hiba: Londonban ember számba vettek a csinos lányok, hazánkban meg legfeljebb kiröhögnek.
"bix Tudod mit? Én még 5-10 évig jól ellenék azokkal a szexi londoni lányokkal. Viszont a londoni munkából soha nem lesz lakás és autó."
ezek szerint teljesen mások az igényeink sok sikert a keresgéléshez, nem lesz egyszerű dolgod az már számodra is kiderült...
ma 10:32
Nekem nem volt babakonyhám, és babaházat is anyukám csinált a tévénk dobozából, Kenem meg nem volt, aki eljöhetett volna Babrbie-ért. Ezek szerint csöves és magányos leszek! :D:D:D
Amúgy az a férfi, aki mindent a nő segge alá tesz, ne panaszkodjon, ha meg nem tetszik neki, hogy vannak lányok, akik ezt kihasználják, az ne kérkedjen a pénzével. ;)
A legtöbb lány a munkaerőpiacon az első kopp után, már nem keres tovább munkát. Ha kinéznek valahogy, ezt meg is teheti.
És Közép-Európában csak az férfi és lassan már csak az nő akinek van autója.
ma 10:34
Minket is egyedül nevelt fel anyukám, és én is úgy gondolkodom, mint te, szóval szerintem van abban valami, hogy az anyukád miatt gondolkodsz így. Én úgy vagyok vele, hogy nem akarok anyagilag (sem) függeni valakitől egész életemben, ráadásul nem lehet abban bízni, hogy majd egész életemben lesz valaki, aki kinyalja a formás kis popsimat. Bármikor adódhat olyan helyzet, amikor egyedül kell gondoskodnom valakiről, akkor meg aztán sokat érek azzal, hogy addig fizették nekem az autót meg a lakást, mert "szép vagyok"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!