Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan, hogy azt mondják a nők, hogy a pasiknak minden könnyebb? Mi erről a véleményed? Ráadásul miért kell a csajoknak az egyik kapcsolatból a másikba esni? Ez csak rossz vért szül.

Figyelt kérdés

Csajozni ezerszer nehezebb ebben az országban, mint pasizni.

Manapság kidolgozott test, jóképűség , jó munka , jó autó és még lakáson kívül még jó duma is kell. Ehhez képes egy nőnek csinosnak és ápoltnak elég lennie.

Hogy lásd nem bennem van a hiba: Londonban ember számba vettek a csinos lányok, hazánkban meg legfeljebb kiröhögnek.

2011. júl. 12. 09:06
 51/93 A kérdező kommentje:
Szép és jó a karrierista nő de ő még inkább és még többet vár el egy pasitól. ...
2011. júl. 12. 10:45
 52/93 anonim ***** válasza:
Hm. Akkor végülis neked tényleg semmilyen női életforma nem tetszik. Innen már én se látok más kiutat, mint azt, hogy válaszd a férfiakat, ha köztük szerinted nagyságrendekkel több a normális.
2011. júl. 12. 10:47
 53/93 anonim ***** válasza:

ma 10:45

Te miről beszélsz? Ugye most nem ránk céloz, akik írtuk, hogy nem akarjuk eltartatni magunkat? Most döntsd már el mit akarsz... xD

Amúgy én egyáltalán nem vagyok karrierista, nagyon is családcentrikus vagyok, és szeretnék egy társat magam mellé majd, és legalább 2-3 gyereket. Egyszerűen tisztában vagyok vele, hogy nem számíthatok arra, hogy a jövendőbelim egész életében jól fog keresni, vagy nem lesz valami probléma, ami miatt nekem kell (anyagilag is) gondoskodni a családról... Ez nem karrierizmus, hanem normális gondolkodás.

2011. júl. 12. 10:50
 54/93 A kérdező kommentje:

Nekem ne tetszene. Én ugranék egy rájuk, neik nem jön be hogy

Nincs kidolgozott testem, nem vagyok jóképű, nincs jó munkám, és semmilyen autóm és még lakáson sincs max. jó dumám. És egy munkám amiből majd öt-tíz év múlva lesz annyi kezdőtőkém, hogy családot alapítsak. Lakást is ma már csak nagy kezdő részletre adnak. És biztos állásra.

2011. júl. 12. 10:52
 55/93 A kérdező kommentje:

Én csak azt tudom, hogy ebben az országban két dolog van ami működik. az az anyanyelvem (bár diszes voltam) és hogy nem egy bevándorlónak kezelnek.

Más másnál sem igazán műkszik. El vagyunk b*szva. Sajnos.

Azért sikerül ilyen szép kultúrát építeni, mert sok a kallódó ember.

2011. júl. 12. 10:58
 56/93 A kérdező kommentje:
És a szép lányok barátnőiről azt olvastam, hogy van némi önértékelési problémájuk.
2011. júl. 12. 10:59
 57/93 anonim ***** válasza:

ma 10:52

Az egyetlen baj veled, hogy ezt a sok marhaságot amit írsz, még el is hiszed. Csak és kizárólag a TE hibád, hogy nem találsz általad normálisnak tartott nőt. Ilyen hozzáállással ne csodálkozz, hogy nem kellesz senkinek. Nekem sem kéne ilyen ember, mint te, pedig én aztán tényleg nem vagyok nagyravágyó. (Az előző barátom 29 évesen, az anyjánál lakik, minimálbért keres, nincs autója, még csak nem is tud vezetni, ráadásul volt, aki folyton azzal piszkált, hogy nem illik hozzám, és hogy csúnya, mégis együtt voltunk 2.5 évig, és nem ezek miatt szakítottunk.) Egyszerűen taszító a hozzáállásod, és minden más normális nő számára is az.

2011. júl. 12. 11:00
 58/93 anonim ***** válasza:

ma 10:59

Ez most hogy jön ide?

2011. júl. 12. 11:01
 59/93 A kérdező kommentje:

ma 11:00-ás Azért párhónap magány után ha párnapra elkap ez, azért az nem hiszem hogy az ok.

Ne mond hogy az olyan lányok mint te sokan vannak!

De megnéznélek magamnak.

2011. júl. 12. 11:03
 60/93 A kérdező kommentje:
ma 10:07 + ma 10:12 - > ma 10:59
2011. júl. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!