Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan, hogy azt mondják a nők, hogy a pasiknak minden könnyebb? Mi erről a véleményed? Ráadásul miért kell a csajoknak az egyik kapcsolatból a másikba esni? Ez csak rossz vért szül.
Figyelt kérdés
Csajozni ezerszer nehezebb ebben az országban, mint pasizni.
Manapság kidolgozott test, jóképűség , jó munka , jó autó és még lakáson kívül még jó duma is kell. Ehhez képes egy nőnek csinosnak és ápoltnak elég lennie.
Hogy lásd nem bennem van a hiba: Londonban ember számba vettek a csinos lányok, hazánkban meg legfeljebb kiröhögnek.
2011. júl. 12. 09:06
61/93 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csodabogár lennék, a volt barátomnak volt egy pár barátnője előttem...
62/93 A kérdező kommentje:
Hát hogy spóroljak én most az öcsémmel együtt lakom apám házban, és igaz sajnos apám már meghalt, de anyám meg egyedül volt vidéken és már nem túl fiatal így együtt lakunk most már. De hát így már, nem találtam lányt, aki nem egyből kikosarazott volna.
2011. júl. 12. 11:09
63/93 anonim válasza:
Valóban vannak önértékelési problémáim, de nem a külsőm miatt. Ez nálam inkább inkább abban nyilvánul meg, hogy nem érzem magam elég műveltnek, vagy elég tehetségesnek dolgokhoz. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok csúnya. Legyeskednek körülöttem fiúk.. vagy pontosan mire gondolsz?
64/93 A kérdező kommentje:
"Ha egy nem kövér/hájas, helyes csinos és nem s*gg hülye lányt találnék aki elfogad BKV bérlettel és albérlettel, kis sörhassal és átlagos pofával akkor már örülnék."
2011. júl. 12. 11:11
65/93 A kérdező kommentje:
Úgy érzed nem vagy elég jó hogy megfelelj apádnak. És mint ilyen kis kori frusztráció, mégis leginkább a szépségben keresed a feloldozást vagy a nagy iskolai teljesítményben egyszerre.
2011. júl. 12. 11:13
66/93 A kérdező kommentje:
egyszerre.*
vagy inkább egyszerre.
2011. júl. 12. 11:14
67/93 anonim válasza:
Nem fogom leírni ide az egész életem, de annyit elárulok, hogy apámnak nem kell megfelelnem, mert nincs. Ebből kifolyólag nincsenek érzéseim iránta, sem negatív, sem pozitív. Nekem az apa fogalma egy olyan dolog, mint másnak az eszkimók. Tudom, hogy létezik, de ennyi.
68/93 anonim válasza:
Mondjuk még mindég nem értem, hogy jön ez ahhoz a lányhoz... :D
Unatkozom, szóval fárasztalak még egy kicsit... :)
69/93 A kérdező kommentje:
Nem lesz nehéz kitalálni.
2011. júl. 12. 11:21
70/93 anonim válasza:
Inkább mondd meg, nincs kedvem találgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!