Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éves kapcsolatból léptem ki. Normális az, hogy ilyenkor csak a szépre emlékezem, a sok rossz dolog elhalványodik és visszasírom magamban a párom? Nagyon hiányzik, de mégse mennék vissza hozzá, mert ha vele vagyok, akkor újra kezdődnek a problémák.
Nyugodj meg nagyon is normális!
Magától érthetődő, hogy elvesztetted azt akivel eddig tölötted az életedet,ezért hiányzik valamilyen módon. Azért csak a jókra emléxel mert talán érzem még valamit iránta, de félsz, hogy mi lenne ha megint összejönnétek.. kezdődnének megint ugye a problémák, bár, nem tudom mennyi idősek vagytok,
de én 16, és nekem msot van egy másfél éves kapcsolatom, ha elveszíteném, én is visszasírnám, és csakis a jóra emlékeznék vele kapcsolatosan!
Szóval normállis!Mindenki így van ezzel!
L/16
Teljesen normális. Csak több éves kapcsolataim voltak és mindegyikből csak a szépre emlékezek, sőt eleinte vissza is vágytam mindegyikbe. Ilyenkor nem szabad engedni a csábításnak, ez illúzió.
Picit pihenj amíg megtisztulsz és kezdj el utána pasizni/csajozni! :)
F/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!