Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz néven vegyem, vagy tényleg túl sokat kombinálok, és suhanjak át a dolgon?
Párommal távkapcsban vagyunk, az elmúlt 3 hétvégét együtt töltöttük. Legutóbb csúnyán kivertem a hisztit, megbeszéltük, hogyha tudok változni akkor nem sok minden lehet, ami miatt szakítana velem.
Viszont rosszul esik, hogy ezen a hétvégén nem gondol találkozni velem. Én úgy gondolom azért, mert nem tudja dolgozik-e szombaton, de tegnap úgy éreztem már eldöntötte, hogy nem. És rosszul esik, hogy nem hív, hogy menjek.
Szerintetek felhozzam neki a témát, vagy lépjek túl rajta. Elvileg jövő hétvégén találkozunk, de még ez se biztos. Szóval egy szó mint száz, nem tudom mikor látom legközelebb :(
Mondjátok ezt úgy, hogy a többi részletet nem ismeritek. Imádom őt, ő is engem, nagyon is megbízható, számíthatok rá, attól függetlenül is, hogy messze van tőlem. Nem értem azt, hogy megbízhatatlan honnan szűritek le? Mert a melóhelye nem tud nyilatkozni, hogy kell-e mennie?
A kérdésem az volt, hogy az, hogy most nem gondolt találkozni, függetlenül attól, hogy dolgozik-e vagy sem, nekem rosszul esik. És hogy ez az én hülyeségem, és ilyenen ne akadjak ki, vagy más embereket is rosszul érintene.
Én(az első hozzászóló),nem írtam olyat,hogy nem megbízható.Ez így tényleg elég lightos kapcsolat.1 hónapban 2-3 alkalom,max 4 amikor találkoztok.Ez most még lehet,hogy elég(bár rajtad már lehet érezni,hogy neked kevés),később már édes kevés lesz,hidd el nekem.Tapasztalat.Ezért is írtam,amit írtam.Egyébként meg rajtad áll,hogy elnézed-e neki-ez egyébként tükrözi egy picit,hogy mennyire is veszi komolyan a kapcsolatotokat,mennyire ragaszkodik hozzád.Ez idővel megváltozhat jó irányba,de rossz irányba is.Kár lenne jósolgatni és nem is szabad elkönyvelni emiatt a srácot.
Én kívánom,hogy kerüljetek egymáshoz közelebb!
Még annyit,hogy ez a mondat:"Legutóbb csúnyán kivertem a hisztit, megbeszéltük, hogyha tudok változni akkor nem sok minden lehet, ami miatt szakítana velem. "
A vaknak is szemet szúr,ezt én személy szerint nem tudom hova tenni.Itt szerintem kicsit kilóg a lóláb a srácnál valahol.
Hát tudod, lehet hogy lightos... de ő most kezdett melózni, pályakezdő, teper mint állat, hogy feljebb jusson. Én még tanulok, idén diplomázom (jobb esetben). Elég közel vagyunk egymáshoz, bár még nem teljesen, hisz egy régi hibám miatt a bizalma sem teljes felém, illetve eddig nagyon sokat hisztiztem hülyeségek miatt.
Fontos vagyok neki, de nem annyira, hogy a munkáját feladja, szerintem ez érthető. De ha valaki bántana (és most van rá jelentkező) akkor ő biztos megbánná, ha a hajam szála is görbülne.
Illetve úgy gondolom, hogy az, hogy napi szinten keres, és beszélgetünk sem azt tükrözi, hogy nem lennék fontos neki. De javíts ki, ha tévedek :)
Az,hogy napi szinten keres,valamint az,hogy megtesz mindent,hogy a lehető legtöbbet legyen veled,valahol szétválasztható.Jelen esetben pedig ez a kettő nincs összhangban.Ez az,ami neked is feltűnt és ez az,amiért a kérdést kiírtad.Megbántad,hogy kiírtad?
Én nem akarok semmit belemagyarázni a fejedbe,csak leírtam a véleményemet.Én átéltem ezt.Azért írtam,hogy (ha ez tényleg úgy van,ahogy gondolom nálatok)változhat jó és rossz irányba..,ha ez a kettő összhangba kerül,akkor érezni fogod,hogy egy szinttel fentebb lépett a kapcsolatotok.Amennyiben nem,akkor csak rosszabb lesz.
A bizalomról pedig-mit is tettél pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!