Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan, hogy azt mondják a nők, hogy a pasiknak minden könnyebb? Mi erről a véleményed? Ráadásul miért kell a csajoknak az egyik kapcsolatból a másikba esni? Ez csak rossz vért szül.

Figyelt kérdés

Csajozni ezerszer nehezebb ebben az országban, mint pasizni.

Manapság kidolgozott test, jóképűség , jó munka , jó autó és még lakáson kívül még jó duma is kell. Ehhez képes egy nőnek csinosnak és ápoltnak elég lennie.

Hogy lásd nem bennem van a hiba: Londonban ember számba vettek a csinos lányok, hazánkban meg legfeljebb kiröhögnek.

2011. júl. 12. 09:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
És mi van, ha ő is hitelből vette a lakást? Ha egyszer van munkája, meg volt kezdőtőkéje, akkor simán... egyébként Debrecenben vígan vehet magának 12 millából lakást és autót.
2011. júl. 14. 17:47
 92/93 A kérdező kommentje:
Amúgy Pesten is földszinti (nem szuterén) rendezett kertre néző jó állapotú kőbányai összkomfortos kis öröklakást már lehet kapni ~3 millióért.
2011. júl. 14. 18:12
 93/93 anonim ***** válasza:
Budapesten elek. Majdnem jol szamoltal. Oktathatok, mert nem iskola rendszer, hanem tanfolyam. Nem hasznalta senki otthon a programot, engem erdekelt, letoltottem, gyakoroltam, vettem konyvet hozza es megtanultam. Igen, a sporthoz kello holmikat megveszem, megvettem, de semmi tobb. Nem voltak gazdag oregek, es nem is kerestem azzal sokat, de mindent felretettem. Igy tudtam venni egy 2szobas lakast, ami nem panel es egy 8eves opelt. Amig mas homokozott en dolgoztam. Engem igy neveltek.
2011. júl. 15. 04:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!