Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem igazságtalan, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan, hogy azt mondják a nők, hogy a pasiknak minden könnyebb? Mi erről a véleményed? Ráadásul miért kell a csajoknak az egyik kapcsolatból a másikba esni? Ez csak rossz vért szül.

Figyelt kérdés

Csajozni ezerszer nehezebb ebben az országban, mint pasizni.

Manapság kidolgozott test, jóképűség , jó munka , jó autó és még lakáson kívül még jó duma is kell. Ehhez képes egy nőnek csinosnak és ápoltnak elég lennie.

Hogy lásd nem bennem van a hiba: Londonban ember számba vettek a csinos lányok, hazánkban meg legfeljebb kiröhögnek.

2011. júl. 12. 09:06
 31/93 A kérdező kommentje:
Szép lánynak még ha elviselhetetlen akkor is van barátnője. Az ilyen barátnőkről egyszer olvastam egy jó tudományos (nem bulvár, és nem cikket) könyvfejezetet.
2011. júl. 12. 10:12
 32/93 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig általánosítgatsz.. én orvosira járok, 155 az IQ-m, lapos a hasam, nagy a mellem, úgy általában nőies az alkatom, a barátom a szüleinél lakik, én szoktam lebeszélni arról, hogy az apja kocsijával hurcolásszon, mindent felesben fizetünk, ajándékokat azonos árkategóriában adunk egymásnak az alkalmakra. És a 6 elég jó barátnőm is hasonló kategória, mint én, szóval egyáltalán nem hiszem, hogy lehetetlen ilyen lányt találni, ha nem előítéletekkel állsz az egész női nemhez. 23L
2011. júl. 12. 10:13
 33/93 anonim ***** válasza:
Egyszerű: próbálkozz a külföldi nőknél. Én is így teszek majd (ha egyszer kijutok külföldre).
2011. júl. 12. 10:15
 34/93 anonim ***** válasza:
Most igazi barátokról beszélsz, vagy a hasonlóan felszínes lányokról, akikkel elnevetgél néha, meg vásárolgat velük, de a problémáikat nem tudják megbeszélni? Mert ennek a lánynak nincs igazi barátnője... Én sokáig az szerettem volna lenni, mert azt az oldalát, amit nekem mutatott szerettem, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy képmutató, és egyre hülyébben viselkedik, mert azt hiszi, hogy ő átlagon felüli szépség (tényleg nem csúnya), és mindent megkap majd az életben. Az ő értékrendje nekem taszító, szóval már én sem nevezem a barátjának magamat... azért tettem idézőjelbe.
2011. júl. 12. 10:17
 35/93 bix ***** válasza:

"Álmaink nőjét? Te hány éves vagy?

Ha egy nem kövér/hájas, helyes csinos és nem s*gg hülye lányt találnék aki elfogad BKV bérlettel és albérlettel, kis sörhassal és átlagos pofával akkor már örülnék."

tehát neked kell egy csinos intelligens lány aki képes elfogadni egy nem csinos átlagos pasit. biztos van ilyen is. csak nehéz lesz. a baj ezzel csak annyi, hogy nehéz ismerkedni olyan helyen ahol ilyeneket találnál. szórakozóhelyeken nehezen találsz ilyesmit...

25 vagyok btw

2011. júl. 12. 10:20
 36/93 anonim ***** válasza:

A harmincas években elég volt egy pasinak negyvenesnek és pénzesnek lennie. A nőknek akkor meg tökéletes dámának és háziasszonynak kellet lennie egyben. Most meg a pasik szívtak meg.

Én is vissza kívánkozok Londonba. Tényleg csak ott élhet egy pasi normálisan jó autó és saját lakás nélkül?

2011. júl. 12. 10:24
 37/93 anonim ***** válasza:

10.13

Ha nem lenne annyi az iQ-d, akkor te is egy haszonélvező p...a lennél. Azért nem vagy az, mert tudod, hogy nem tart örökké a dicsőség, ezért előre gondolkodsz.

De nagyon sokan nem ilyenek.

2011. júl. 12. 10:27
 38/93 bix ***** válasza:
van saját lakásom, bár fizetem a részleteket, van kocsim, bár nem egy audi, van testem, van karrierem, van motorom, és így se könnyű normális csajt találni... dolgoztam kint egy évet amerikában, ott se volt jobb. 3 hónap london, dettó. alalmi kapcsolatra bármikor találtam lányt ha akartam, de hosszútávú párt nem. pedig nem magasak az igényeim...
2011. júl. 12. 10:29
 39/93 A kérdező kommentje:
ma 10:20-as Azért ne mondjuk már azt, mert nincs így hogy egy nőnek általában annyira fontos hogy egy macsó kocka hasú jóképű párja legyen mint egy férfinak hogy egy olyan barátnője legyen akire fel is áll neki a szerszám! Jó a nőnek is fontos a külső, de azért nem mindig ezek a kritériumok.
2011. júl. 12. 10:30
 40/93 anonim ***** válasza:
Nőnek mindig is könnyebb volt lenni, mint pasinak. Gondolj csak bele, a lánzok kiskorukban babaházzal játszanak, babáznak, főzőcskézéssel szórakoznak, arról álmodoznak, hogy jön egy jóképű Ken bábú és igazi Barbiek lehetnek. Aztán felnőnek és mindez valóra is válik. A férfitól babaház helyett valódi házat kapnak, valódi konyhával(amit persze nem használnak, mert nem tudnak főzni) lesz valódi gyerekük, stb. Az álmok tényleg valóra válnak...legalább is a nőké. A pasi meg gürcölhet, hogy mindezt valóra váltsa. És a kitolás az egészben, hogy még meg is kell harcolj azért, hogy valainek az álmát valóra váltsd, aminek általában lepattintás a vége. Férfinek születni nem álom, a nő meg bármit megkaphat, csak csettintenie kell.
2011. júl. 12. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!