Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért sírtok itt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért sírtok itt, hogy hova tűntek a normális lányok ha a rib@ncok kellenek?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdést láttam, hogy hova lettek a normális lányok, eközben mégis azt látni hogy az összes pasinak a könnyen kapható lányok kellenek. Érdekes módon az összes magamutogató könnyűvérű csajnak van pasija míg a normális lányok egyedül vannak...
2011. júl. 10. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 A kérdező kommentje:
Érdekelnek még a válaszok, tényleg volt pár érdekes komment, mindjárt visszaolvasom, csak rengeteg válasz érkezett és nehéz eldönteni ki mit írt(mert ugye vannak akik többet is írtak), és ugye itt van rageboy meg mások vitája is...
2011. júl. 11. 20:33
 72/76 A kérdező kommentje:

Egyébként valaki leírta nagyjából azt, amit én gondolok. A legtöbb srác (tisztelet a kivételnek) azért nem veszi észre a normális lányokat hanem az un. ribiket, mert általában aki normális lányként kategorizálható, az nem olyan szép. A kifejezetten szép lányok könnyen átesnek a ribi kategóriába hisz ők mindenkit megkaphatnak, ezáltal beképzeltebbekké válnak, és teszik magukat stb...Persze itt is van kivétel, és ez a kivétel könnyen megtalálja a saját párját, így maradnak a kevésbé szép lányok, akiket nem vesznek észre a pasik így marad a sírás, hogy hova lettek ezek, közben pedig csak körül kéne nézni, rengetegen vannak, csak nem veszik észre őket. Ez egyébként fordított esetben is így van.

Mellesleg a plázacicák tényleg a pénzre mennek, és nem tudom hogy van ez késöbb, de az én korosztályomban nem nagyon érdekli a nem-plázacica csajokat h mennyi pénze van a pasinak, az már inkább, h hogy néz ki...

2011. júl. 11. 20:40
 73/76 anonim ***** válasza:

Meg sztem attól is függ, hogy hol él az ember. Biztos nem egyformák az emberek Pécsett v. Debrecenben v. Budapesten.

Tényleg normálisan kérdezem: szerinted merre fele lehet találni normális lányokat(mert írtad hogy rengetegen vannak..), diszkók sztem kilőve, oda kanos gyökerek és non-profit qrvák járnak szinte csak és kizárólag..

a 00:23-as vagyok egyébként

2011. júl. 11. 23:34
 74/76 anonim ***** válasza:

15:53 , aki tegnap írt :

Nagyon is egyetértek!!! Eszméletlen mennyire igaza volt. Most a barátnőmbe lehet én is ósdi leszek de lehet ez a szerelem. Nem arra vágyok hogy megdugjam ezen a helyen vagy amott. nem.. nem lennék rá képes hogy csak úgy megdugjam. Amikor 1x felhívtam tisztára para voltam , fájt a hasam és mielőtt felhívtam 10 kört is megtettem a szobámban. Vele eltudom tölteni az időmet egyáltalán nem játszom meg előtte magam és ő se előttem magát. Nem egy topmodell , de megmondom őszintén engem ez nem érdekel. Volt már 1-2 barátnőm amikor azon gondolkoztam hogy bemerjem-e mutatni barátaimnak , nem röhögnek ki hogy csúnya lesz-e stbstbstb. Itt nincs ilyen egyszerűen annyira jól érzem magam vele hogy nem tud meghatni más mit mond ( ne higgyétek azt hogy ronda xD ). Velem ez most fordult elő 1x és nagyon élvezem.. És ő se tipikus normális lány vagy mi. Szeret jól kinézni , lehet vele inni , még se egy ribanc. 1 szó mint 100 = rajta kívül 1 lány volt akivel hasonló viszonyban voltam = annyira tetszett hogy nem volt még képem arra se gondolni hogy simán megdugom és kész, de ebből amúgy semmi se lett. Viszont most lett és nagyon élvezem. Türelem embereket mindenki fog ilyet találni, és ahogy előttem is leírta 15:53-mas akkor az igazi amikor annyira tetszik hogy nincs képed csak úgy simán megdugni.

2011. júl. 12. 10:58
 75/76 A kérdező kommentje:
00:23as például szerintem meglehet őket találni a szórakozóhelyeken is, nem diszkókra gondolok. Úgy látom itt a legtöbb ember úgy gondolja hogy a normális lány az az, aki a sulikban a stréber, nem iszik, nem cigizik, házasságig szűz vagy én nem tudom. Ha már így két csoportra osztottuk őket, szerintem a ribi az, akivel ellehet szórakozni a mosdóban, akik első találkozásnál hagyják hogy végigtapizzák őket, szóval tényleg akik ilyen könnyűvérűek, akik után nem kell futni. A normális lány meg az összes többi, akikben azért van némi tartás.
2011. júl. 12. 19:01
 76/76 anonim ***** válasza:
Van benne valami, mármint abban, hogy mit értünk "normális" alatt, de aki mondjuk normális pasi az meg sem próbálja letapizni a lányokat, mert egy normális ember jobban tiszteli őket annál, hogy így "közeledjen" feléjük már az első pillanatban, viszont, ha nem próbálja meg, akkor nem derül ki sose, hogy ribi-e vagy sem, hacsak ő(a lány) el nem kezdi fogdosni a fickót v. felajánlkozik egy menetre. De lehet túl bonyolítom :-D
2011. júl. 12. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!