Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért sírtok itt, hogy hova tűntek a normális lányok ha a rib@ncok kellenek?
rageboy
elképzelhető de legalább nekem van gerincem:)
most az is kérdés hogy ki mit ért a "normális" szó alatt
gyanum szerint a normális lány: aki rendes odaadó stb csakhát nem fordulnak meg utána az utcán hisz abban az esetben akkor már nem normális lenne hanem tökéletes
normális fiú:ilyen lennék én is becsületes jószándékú stb de speciel nem rólam ábrándoznak a lányok
hozzáteszem hogy ha valami csoda folytán arra ébrednék hogy hip hopp szívdöglesztő pasi lettem akkor meglehet az én személyem is annyira eltorzulna hogy bunkó lennék lekezelő mert a csajok így is úgy is az ágyamba szédülnek
kérdező én nem hiszem hogy kifejezetten ronda vagy de ha playmate kategóriás nőci lennél akkor sztem te is magasról lesz@rnád a futottak még srácokat
Utolsó : Na pont hogy az a legundorítóbb! Az emberek legyenek hűek a külső értékeikhez belül is. Ha valaki ribancosan öltözködik legyen belül is az , és ne játssza a jókislányt. Ám meg milyen csoport az kedves kérdező hogy ribancok és normális lányok? jót nevettem. Nekem tudod milyen csaj jön be? Akivel lehet inni ( igen alkoholra értem , de egyáltalán nem arra hogy discoban mindketten berugunk és hányunk. azért írtam előre mert a ribancokat ehhez is szokták mérni : ribanc=iszik , normális lány = nem , pedig ez tévedés!!! ) , csak gátlásoldónak , majd jól elbeszélgetni , este vagy amikor kedv jön folytatni. Akiben van tűz és szenvedély , aki csinosnak akarja érezni magát( megint nem a full sminkre gondolok , de ha kihúzza a szemét vagy használ körmére valami szint , most hadd érezze magát szépnek , azzal mi a gond? De ami legjobban bejön egy csajban az az hogyha a barátnőivel van és én is ott vagyok, akkor nem kezdi őket szívatni ha nincs barátjuk , nem közösítik ki a másikat. Nem akar a barátnői vagy más előtt nyilvánosan csókolgatni meg nyalakodni , hogy felvágjon. Mellesleg én se szeretek mást így zavarba hozni. ( ölelés , átkarolás nem tartozik ide ) Ezt tartsuk meg magunknak. Tehát összefoglalva : Nem felvágós , ad magára , nem hiszi hogy ha van pasija a csajok között ő a királynő , lehet vele elmenni szórakozni inni is ( megint csak nem hányásig értem ), de érzelmes és kettesben is olyan velem mint bárhol máshol csak kicsit szenvedélyesebben :) , és nem játssza a ribancot , ha nem vagyok ott. Személyes kedvenc : ha szereti a rock-ot ( nem a hörgőset meg a többi szart , hanem az eredetit ) , mert az én is nagyon szeretem! :)
ui.: Ezeket úgy írtam hogy nekem ilyen tulajdonságai vannak a barátnőmnek és nekem így tetszik ahogy van!
23:34
nem sokat,de én nem dugnék félre soha és büszke vagyok rá.
rageboy kitartott selyemfiúból ugyanannyi van mint kitartott csajból;)és vannak sikeres nők is, szerintem ezen már túl kéne lépni...Mellesleg aki azt mondta rám, és a barátnőimre, hogy rondák vagyunk annak gratulálok h így monitoron keresztül is lát:)
Amúgy én csak azt mondom, hogy a pasik azokat a lányokat szeretik, akik egyből hagyják magukat taperolni, majd lefektetni, tehát a könnyűvérű lányokat, és nem a "normálisakat" akik ezt nem hagyják...Közben meg itt mindenki azt mondja, hogy nem ezeket a csajokat keresi..érdekes.
Az a lány, aki azt írta hogy extrarövidgatya, top, erős smink, lehet hogy mellette intelligens, meg megvannak a belső értékek, nem tagadom, van ilyen. Én is hordok rövidgatyát, mélyebb dekoltázsú felsőt(nem teljesen, mert elegem van a "2re gyere fel" stb beszólásokból..) viszont nálam az erős smink off. Szerintem ha te ilyet hordasz nem baj ha ebben érzed jól magad, nem is ezt mondtam...
Szerintem normális csajnak tűnsz,biztosan megtalálod a párod előbb-utóbb!Sok sikert hozzá!
by: ribi;)
Playmate kategóriás lány...hmm...érdekes hogy pont ezt mondtad:Dnem vagyok egy szépségkirálynő, de spec egy playmate versenyen pont megállnám a helyem...amúgy nem mondtam hogy nem találok pasit, csak hogy elég vicces, hogy mindenki normális csajt akar aztán a legtöbb pasinak tipikus rib@ncos csaja van....
Aki leírta, hogy milyen a barátnője, ő szerintem meg nem az én korosztályomba tartozik, és ott már kicsit mások a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!