Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért sírtok itt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért sírtok itt, hogy hova tűntek a normális lányok ha a rib@ncok kellenek?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdést láttam, hogy hova lettek a normális lányok, eközben mégis azt látni hogy az összes pasinak a könnyen kapható lányok kellenek. Érdekes módon az összes magamutogató könnyűvérű csajnak van pasija míg a normális lányok egyedül vannak...
2011. júl. 10. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, elárulok egy titkot: akik a környezetben a ribiket hajkurászzák, és akik itt sírnak a normális lányok után nem ugyanazok. Mivel különböző emberekből álló csoportokról beszélünk, lehetnek különbözőek a vágyaik is. Statisztikailag lehet ugyan átlagot meg móduszt vonni, de kétlem, hogy elég nagy mintát vettél volna... Ahelyett, hogy felelőtlenül összemosnád a kettőt, inkább megkérdezhetnéd a ribik után loholó srácokat, hogy szoktat-e normális lányokat keresni. Aztán ha a válasz igen, nekik add elő ezt a problémát.

Ugyebár az az általános nézet, hogy a ribik egy könnyed dugásra, a normálisak meg komoly kapcsolatra valók. Namármost én ezt nem vallom, egy férfi legyen férfi, ne dugogasson ideoda mindenfelé, hanem legyen képes egy jól működő kapcsolatot felépíteni egyetlen lánnyal! Egy másik titok: egy barátnővel is lehet szexelni. Sőt, még sokminden mást is. Egy ribivel viszont csak szexelni lehet. Egy egyszerű matematikai művelettel kiszámítható, hol kap többet az ember. De nem muszáj ilyen haszonelvűen nézni, agyilagzokni fiú agyilagzokni lányt keres maga mellé, akinek meg van is valami a fejében (és romantikusan mondva a szívében), az rá se néz a ribancokra. Én soha életemben nem környékeztem meg könnyűvérű lányt, és soha nem is fogok. Nem hiszed el? Te bajod, attól még így van. Akár le is lehet tesztelni... De végülis nyilván jobban értetek hozzá, hogy milyen a világ, milyen az a többi pármilliárd ember, és előrevetítitek a köcsögséget részükről, kizárva ezzel a boldogulás lehetőségét.

19/F

2011. júl. 10. 23:49
 52/76 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: lehet hogy a ribivel csak sexelni lehet, de nem is vár el többet ;)
2011. júl. 10. 23:51
 53/76 anonim ***** válasza:

na akkor ezek szerint egy jó adotságú lány vagy és akkor nem is vigasztalnunk kell hisz tudsz te pasizni ha akarsz.

ott van a kutya elásva hogy a többség tényleg összekeveri a normálist a tökéletessel.mindenkinél alap hogy jó legyen a külső.szóval a rib@ncok átmennek ezen a rostán.a belsőjükben már lehet kivetnivaló és akkor mondják hogy "hát ez nem is normális".

de ez oda vissza így megy. a lányok számára is az a nem normális akinek a jellemével vannak gondok hisz akinek a külseje nem frankó azzal le sem állnak alapból

2011. júl. 10. 23:53
 54/76 anonim ***** válasza:

rageboy

Nos, aki nem is tudna többet nyújtani... (:

2011. júl. 10. 23:58
 55/76 anonim ***** válasza:
0%

Tudnék de minek?

Egy plázacica csajhoz csak átmegyek vagy ő hozzám és kész, megtörténik a dolog , utána megy mindenki a dolgára. 1 barátnőt vinni kell ide oda, vele kell lenni feleslegesen 1 nagy csomó időt, hallgatni 1 véget nem érő érdemtelen faxságokat amit beszél, ajándékot venni neki, szüleit megismerni stb stb stb. Oszt a végén meg megcsal :DDD

2011. júl. 11. 00:10
 56/76 anonim ***** válasza:
de nagyot csalódott rageboy drága.
2011. júl. 11. 00:12
 57/76 anonim ***** válasza:
Mi nem igaz abból amit leírtam? Nem csalódtam amúgy, de ezek tények :D
2011. júl. 11. 00:13
 58/76 anonim ***** válasza:
kis butuska,m1 majd egyedül fogsz meghalni:(
2011. júl. 11. 00:14
 59/76 anonim ***** válasza:
0%
Miért? Most is van barátnőm, de persze próbálok fél gázon égni :D Szegény nagyon szerelmes, néha sajnálom :(
2011. júl. 11. 00:17
 60/76 anonim ***** válasza:

Rageboy neked se volt még nőd se normális se plázap.icsa.

Különben tudnád,hogy a plázacicák a pénztárcádra mennek és igenis kell hurcolni őket.

Te szerintem a k.ákról beszélsz.

2011. júl. 11. 00:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!