Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért sírtok itt, hogy hova tűntek a normális lányok ha a rib@ncok kellenek?
kérdező nem kell túlspilázni.
rondák vagytok. kész.
pl. én szeretem a ribanc csajokat ha bulizok. de ha párkapcsolatra vágyok akkor normális lányok után kutakodok.
"aki azt mondja,hogy norm. lány kell neki az meg végig a ribancokat bámulja mindenhol"
Bizonyítsd!
na ne mondd drága,hogy ha mész az utcán nem bámulod meg a "rosszul öltözött" lányokat..közben a bnőd meg vár rád valahol vagy épp melletted sétál.:P nem kell ezen bizonyítani semmit ez így van.
"és talán meg is csalja velük a lányt.."
És min alapszik eme feltételezésed?
azon,hogy farokkal gondolkoztok.
"jaj fiúk annyira hülye a logikátok."
Miért is??
mert nem bírjátok eldönteni,hogy mi kell nektek azért.
"na ne mondd drága,hogy ha mész az utcán nem bámulod meg a "rosszul öltözött" lányokat..közben a bnőd meg vár rád valahol vagy épp melletted sétál.:P nem kell ezen bizonyítani semmit ez így van."
1; Ez nem túl hiteles magyarázat
2; Nincs barátnőm
"és talán meg is csalja velük a lányt.."
"azon,hogy farokkal gondolkoztok."
Kérlek bizonyítsd azt is, hogy mindenki azzal gondolkodik.
"mert nem bírjátok eldönteni,hogy mi kell nektek azért."
Én el tudom dönteni, hogy kire van szükségem. Kérlek ezt ne akard jobban tudni nálam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!