Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért sírtok itt, hogy hova tűntek a normális lányok ha a rib@ncok kellenek?
a normális lányokat sokra becsülik de sokat kell teperni értük.......a könnyűvérű csajokat könnyebb felszedni de mindkét fél kezdttől fogva tudja hogy "nem fenyeget az eljegyzés veszélye"
Te normális lány vagy? szerintem jobban el vagy keseredve a kelleténél.Miért mondom ezt?lehet hogy minden rib@nc mellett ott feszít egy ficsúr de a kulisszák mögé nem látsz be.Az a kapcsolat nem olyan amire te vágysz szal kár irigykedned?: mérsékelt romantika,és szexvezérlet együttlétről szólnak
Én úgymond normális pasi vagyok.
És még sem kellek a csajoknak.
Szóval, miről beszélünk?
az van h.
---a mókusk.rváknak "nincs barátjuk" mert minden héten más nyomja (és úgy tartósan nem éri meg)
---a szép, iq nulla lányoké, a macsók
---a szép és okos lányoké, az idősebb srácok (nem kell gyönyörűnek lennie,... idősebb ez sajnos "női logikával is" 10 pont a Griffendélnek)
---vannak a bájos és okos lányoknak "a vele egykorúak vagy a forma formák 1év)
---és vannak a nem szép lányoknak a fiatalabbak és a velük egykorúaknak
(sajnos legtöbb nő, amelyik kategóriához tartozik inkább abból válogat, vagy abból tud választani)
-
Szép és okos lány kéne minden fiúnak, és persze helyes macsó pasi minden lánynak, ebben csak én látom az iróniát..."?"
kell a kompromisszum, és erre még kevesen jöttetek rá,
(le kell valamiről mondani, h. valami másban/másért kapj valami jobbat)
mindenképpen szögezük le továbbá: az ugynevezett normális lányoknak is vannak elvárásaik nem is akármilyenek.
én nem vagyok egy hűdenagy nőcsábász de olyasmit vettem észre hogy a normális lányok legtöbször csak abban különböznek a könnyűvérűektől hogy "nem rakják ki annyira az árut".Avagy a normális lánynál se mész sokra a humorral meg belső értékekkel ha anyagilag nem állsz jól és nem vag elég fess.ezért vannk sokat úgy a férfiak körében hogy ha már virítunk és adunk magunkra akkor ne legyen zsákbamacska a másik fél
"aki azt mondja,hogy norm. lány kell neki az meg végig a ribancokat bámulja mindenhol"
Bizonyítsd!
"és talán meg is csalja velük a lányt.."
És min alapszik eme feltételezésed?
"jaj fiúk annyira hülye a logikátok."
Miért is??
Hát nézd én szeretem mutogatni magam,ha a kivágott felső és az extra rövid nadrág annak számít.
Szeretem hakívánatosnak találnak.Erősen sminkelem magam és szeretek dögös csaj lenni.
Ennek ellenére vannak belső értékeim.Attól,hogy mutogatják magukat talán bennük is akad olyan ami megfog egy pasit.És igen egy pasit leginkább azzal fogsz meg ha szexi...nevezzük..kvásnak vagy.Megtartani már nehezebb,de az más téma.
Egy ilyen nő amellett,hogy ribancos,nagyobb egóval rendelkezik,felszabadultabb.
Nem tudom mennyire vagy konzervatív,nem azt mondom,hogy tedd ki mindened,de azért egy csinos ruha sokat dob a nőn.
Olyat meg nem láttam,hogy egy lány szép,jó a stílusa és nincs pasija.De talán csak nem, figyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!