Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért sírtok itt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért sírtok itt, hogy hova tűntek a normális lányok ha a rib@ncok kellenek?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdést láttam, hogy hova lettek a normális lányok, eközben mégis azt látni hogy az összes pasinak a könnyen kapható lányok kellenek. Érdekes módon az összes magamutogató könnyűvérű csajnak van pasija míg a normális lányok egyedül vannak...
2011. júl. 10. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
A srácok 90%-ának a ribik kellenek! A csajok 90%-ának a pénzeszsákok kellenek! Akik itt panaszkodnak, h miért ribanc minden csaj, valószínű a maradék 10%-hoz tartoznak. A látásoddal nincs baj, csak akiket ribancokkal látsz, azok nem azok az emberek akik itt panaszkodnak.
2011. júl. 11. 00:18
 62/76 anonim ***** válasza:

Nézd erre azt tudom mondani, hogy én meg sok olyan kérdést láttam, ahol lányok sírtak, hogy "jaj, kedves vagyok, aranyos vagyok, jófej vagyok és még ráadásul szép is.. Miért nincs pasim?"

Na, most mit gondoljon az ember fia? Az ilyen kérdésekre azonnal érkezik rögtön 10 válasz, hogy "itt vagyok én"!

Az meg megint más kérdés, h ki mit tart rendesnek úgy fiúba, mint lányba. Én rendesnek, kulturáltnak tartom magam, viszont nem biztos, hogy letudnék reagálni egy élesebb szitut, amikor mondjuk meg kell védenie az embernek magát, mert nem is ismerem azt a fajta szókészletet, amit ilyenkor használnak, ez lehet hogy egyesek szemébe balf@szságnak tűnik, de tudom, h vki ezt az attitűdöt tartja elfogadhatónak. Szerintem, amit tapasztalsz az a társadalom teljes keresztmetszetére nézve nem állja meg a helyét, de sok rib@nc van és sok olyan srác, akiknek ezek kellenek, amivel sztem nincs baj, bár nem jó, hogy ilyenek az emberek, de zsák a foltját alapon ők megtalálták már egymást. Itt sokkalta inkább az a kérdés, hogy a normális pasik és lányok miért nem taláják meg egymást? Vélhetően azért, mert kevesebben vagyunk és többet kell keresgélni ezáltal, de én azt mondom, hogy ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad ez a düh v. ez a befásult, lemondó érzés, mert csak rosszabb lesz. Nem szabad egymás torkának esni, én is írhatnám, hogy mit sírtok csajok, ha megvert, becsapott, megcsalt a pasitok, ha nektek a rosszfiú kell, hát tessék megkaptátok! Mert sok lány meg arra megy, hogy szerezzen magának egy alfahímet, aztán csodálkozik, ha szétkapja olykor-olykor, ha neki úgy tetszik. Ez nekünk srácoknak ugyanolyan idegesítő, mint nektek a rib@nc téma. Szal fel a fejjel ismerkedj mindenfele, keresd a közösségeket, nyelvtanfolyam, könyvtár, tárlatok, sportrendezvények nem tudom akármi össze kell, hogy jöjjön vmi illetve valaki. :)

2011. júl. 11. 00:23
 63/76 anonim ***** válasza:
75%

rageboy

Te ilyen lelkiszegény vagy (: De valami nagyon jó dologból maradsz ki.

2011. júl. 11. 00:27
 64/76 anonim ***** válasza:
Mellébeszélés, semmi cáfolat vagy valami. Nem is vártam mást :))
2011. júl. 11. 00:31
 65/76 anonim válasza:
kikérem magamnak a barátnőm nem ribanc és nagyon szeretem!
2011. júl. 11. 00:49
 66/76 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha még érdekelnek a kérdésedre adott válaszok, akkor értékelném, ha reagálnál rájuk, gondolok itt elsősorban a sajátomra :-D asszem, a 0:23-as voltam, kicsit bőlére engedtem, ha ez segít, de volt még előttem egy-két szintén megszívlelendő komment! üdv :)

2011. júl. 11. 11:58
 67/76 anonim ***** válasza:

Azért óriási különbség van a ribancok és az állítólagos normális csajok között. A ribancokat csak megdugni lehet, míg a többi csaj elvileg komoly kapcsolatra is alkalmas. Csakhogy mindegyiknek olyan irracionális elvárásaik vannak, hogy az ember haja égnek áll. Csak annyiban különböznek a ribancoktól, hogy nehezen állnak kötélnek és játszák az elérhetetlen erkölcsös jó kislányt.

Sok faszi pedig igyekszik rendes és normális lenni a csajokkal, de akkor a pofájukba vágják, hogy férfiatlan, papucs, puhap.csök:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Sokan vágynak egy normális csajra, de szinte lehetetlen találni ilyet, így felszedik a ribancokat, mert azokat könnyű megdugni, hiszen az ún. párkapcsolatokban is ez a lényeg, csak tovább tart.

2011. júl. 11. 14:29
 68/76 anonim ***** válasza:

Nagyon igazad van, 14:29-es!

Sokan tényleg keresik az alfahímet, meg a rosszfiúkat, de utána meg ők is csak siránkoznak, hogy miért nincs rendes pasijuk. Vannak viszont tényleg normális csajok, akiknek normális pasik kellenének és nem rosszfiú csomagolásban, hanem akik ténylegesen testi-lelki párt keresnek, nem olyat, aki mellett lehet vergődni a barátnőik előtt, hogy milyen f@sza "csávóm" van, remélem a kérdező a tényleg normális lány kategóriába sorolható nemcsak megjátsza magát

2011. júl. 11. 15:15
 69/76 anonim ***** válasza:

rageboy

Mibajod? Volt már konkrétum. Az, hogy nem érted, nem az én hibám. Nálad a barátnő definíciójával vannak gondok. "1 barátnőt vinni kell ide oda, vele kell lenni feleslegesen 1 nagy csomó időt, hallgatni 1 véget nem érő érdemtelen faxságokat amit beszél, ajándékot venni neki, szüleit megismerni stb stb stb. Oszt a végén meg megcsal :DDD"

Ez nem jó. Ez maximum a mindenféle magazinok, nagyokosok, fórumok, gyikezők által közvetített közelítő kép, ami jelen esetben köszönőviszonyban sincs a valósággal, mivel azt sokkal összetettebb meghatározni, ezért az efféle hülyék nem is képesek rá. Jön a harmadik titok eme kérdésben: A barátnő is egy emberi lény. Ugyanúgy vannak vágyai, félelmei, mint neked, ugyanúgy pisil, kakil, aggódik, mosogat, eszik, alszik, fáradt, mint te. Csak nőben. Nem pedig valami misztikus lény, akinek egy enciklopédia alapján meg kell felelni. Ne keverd össze a "beleadom magam a kapcsolatba"-t a "megfelelési kényszer"rel. A barátnőség akkor az igazi, ha van mellette szerelem (jaj, de ósdi, ugye?), ami folytán egyáltalán nem kell energiát fektetni abba, hogy megjátszd magad, hogy neki az jó legyen. Hiába csinálják sokan, ettől még nem lesz helyes. Majd ha összeakadsz egy olyan lánnyal, aki nem fasságokat beszél, akivel nem feleslegesen töltöd az időd, és akihez tán alpárinak tartasz egy szimpla dugást. Amíg viszont ilyennel nem találkozol, legalább fogadd el, hogy léteznek. Ha nem fogadod el, akkor szűklátókörű vagy. De lehet, hogy amit itt produkálsz, csak egy álca, és valahol te is érzed, hogy igazam van. Csak nem mered bevallani magadnak és/vagy nekünk. De ezt nem szégyen megtenni (a bevallást).

Van még kérdés?

2011. júl. 11. 15:53
 70/76 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

engem a hit tart életben meg a remény, hogy igazad van és tényleg léteznek ilyen lányok és hogy meg is találom az egyikőjüket, azt, aki számomra az igazi lesz. És remélem a többi normális ember is.

2011. júl. 11. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!