Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetnék el valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetnék el valakit?

Figyelt kérdés
Van egy srác,aki nagyon tetszik,de sajnos az én hibámból nem tudtam megismerni,még csak beszélgetős viszonyba se voltunk,de tudom hogy úgyse lenne nála esélyem,ezért muszáj elfelejtenem.Mit tegyek?Hogyan verjem ki a fejemből?Amikor úgy gondolom,hogy na most tényleg elfelejtem,akkor is tudat alatt abban reménykedem,hogy majd egyszer úgyis megismerem,de ez lehetetlen.
2011. jún. 6. 16:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem osztálytársam,és még soha nem beszélgettem vele sehol sem,és nagyon jól néz ki,és önbizalomban nincs hiánya,ez biztos.Én még mindig azon az állásponton vagyok,hogy hogyan felejthetném el....
2011. jún. 6. 19:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Hallod én is pont így vagyok mint te, 18 éves nekem is a kiszemelt.

Én félek a beégéstől azért nem merek kezdeményezni. XD

El akarom felejteni, remélem nyári szünetben sikerül is. :) :(

2011. jún. 6. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!