Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már soha többet nem fog szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már soha többet nem fog szóba állni velem?

Figyelt kérdés
egy éve elhagyott az exem, békében váltunk el. az nagyon bánt, hogy úgy viselkedik, mintha én nem léteznék, sőt soha nem is léteztem volna az életében. nem akarok tőle semmit azon felül hogy néha azért jó lenne tudni mi van vele. kb havonta rá szoktam kérdezni mi van vele, de kb 2 hónapja nem reagál egy megkeresésemre sem. és ez nagyon rosszul esik.
dec. 1. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Az exed.
dec. 1. 23:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom őt zavarja, hogy havonta felbukkansz vagy már új kapcsolata van. Valószínű szóba fogtok még állni, de ne keresd havonta, meg most úgy egyáltalán. Nagyon idegesítő ez a másik oldalnak. Fogadd el, hogy ő egy ex és nem egy barát.
dec. 1. 23:36
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Miért akarod ennyire tudni hogy mi van vele? Ha nem akarsz tőle semmit?
dec. 1. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Mitől lenne másabb a te életed, az ő élete ha a múltat tutujgatnátok? Semmivel. Az exed érzi hogy fel akarod melegíteni a pitét és ez kínos neki. Ne zargasd, zárd le és éld te is az életed.
dec. 1. 23:54
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Ne fuss utána!
dec. 2. 00:04
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Még nem engedted el őt. Neki meg már terhes a jelenléted, fogd már fel.
dec. 2. 02:03
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

Sajnos az exek már csak ilyenek. 😒 A mienk is nagy szerelem volt, amit megtépázott a Covid,és ez idő alatt kicsit el is laposodott a kapcsolat, erre ő szakított,de ment a szöveg,hogy azért barátok maradunk,lesz közös program stb. Persze semmi nem lett belőle, csak az igérgetések, és még neki állt feljebb ha szóvá tettem, hogy csak igérget. 3 éven keresztül hallgattam,hogy persze találkozunk, van kedve hozzá, majd megbeszéljük stb, de soha nem lett belőle semmi.

Sajnos ez vár rád is, így nincs értelme futni utána mert csak magadat kínozod vele.

dec. 2. 05:43
 8/12 anonim ***** válasza:
38%
Velem is ugyanez a helyzet hiába keresem nem ír vissza pedig eddig vissza írt :(
dec. 2. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Miért kellene reagálnia bármit? Semmi közötök egymáshoz.

Én sem akarnám, hogy az exem az életem része maradjon. Hogyne - úgy aztán marhára tovább lehet lépni, hogy a kedves ex havonta rám ír. Persze.

Szállj le róla és fogadd el, hogy VÉGE.

dec. 2. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Ha folytatod a zaklatást letilt vagy feljelent. Nagyon gáz, hogy egy éve vége, de te havonta érdeklődsz mi újság vele. Gondolom nincsenek barátaid és egyáltalán nem vagy rajta túl. De nem meglepő amikor nem is akarod őt vagy azt kiheverni, hogy kidobott. Csak csináld tovább magaddal tolsz ki. Te bajod.
dec. 5. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!