Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már soha többet nem fog szóba állni velem?
Sajnos az exek már csak ilyenek. 😒 A mienk is nagy szerelem volt, amit megtépázott a Covid,és ez idő alatt kicsit el is laposodott a kapcsolat, erre ő szakított,de ment a szöveg,hogy azért barátok maradunk,lesz közös program stb. Persze semmi nem lett belőle, csak az igérgetések, és még neki állt feljebb ha szóvá tettem, hogy csak igérget. 3 éven keresztül hallgattam,hogy persze találkozunk, van kedve hozzá, majd megbeszéljük stb, de soha nem lett belőle semmi.
Sajnos ez vár rád is, így nincs értelme futni utána mert csak magadat kínozod vele.
Miért kellene reagálnia bármit? Semmi közötök egymáshoz.
Én sem akarnám, hogy az exem az életem része maradjon. Hogyne - úgy aztán marhára tovább lehet lépni, hogy a kedves ex havonta rám ír. Persze.
Szállj le róla és fogadd el, hogy VÉGE.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!