Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az ,ami véget vetett neki?
Sziasztok!
Csak érdeklődöm, kisebb magán szociológiai kísérlet...
Mi volt az a pont a párkapcsolatodban ,ahol elhatároztad ,hogy betelt a pohár és véget vetsz neki?
Milyen nehézségeket kellett feldolgoznod? Sikeres vagy sikertelen volt többnyire?
Mennyi kompromisszumot kellett kötnöd?
A válaszokat előre is köszönöm :)
L
19 évesen ismertem meg a férjemet, szóval a tini szerelmeimről tudok vallani.
Az első pasimat akivel a szüzességemet is elvesztettem, azt hittem szerelem van köztünk.
Aztán mikor egyik hétvégén átmentem hozzá anélkül, hogy szóltam volna neki előre, hogy menstruálok, teljesen kiakadt, először azt mondta hazudok és mutassam meg (nem mutattam, mert megalázó lett volna) aztán közölte, ha tudta volna, hogy nem tudunk szexelni, akkor inkább elment volna a haverjaival vidámparkba vagy mittudomén hova.
Na én ott sarkon fordultam, rábasztam az ajtót és nem láttuk egymást többet, 6 hónapig voltunk együtt.
A második pasim az tényleg nagy szerelem volt, nagyobb is mint az első, viszont ő törte össze legjobban a szívemet. 1 év 2 hónapot voltunk együtt, a szívem mélyén éreztem, hogy nem hűséges, de könnyű volt hazugságokba ringatni magam. Aztán egyszer betelt borult a bili, már volt rá konkrét bizonyítékom, hogy több nővel is megcsalt, így vele is szakítottam, utána még vagy 3 évig folyamatosan kisebb kimaradásokkal próbált felkeresni és újra közel férkőzni hozzám, még 2x össze futottam vele ahol elgyengültem és volt alkalmi szex, de nem lett belőle kapcsolat.
Utána meg igazából ezek után én mentem át hűtlenbe.
Sok rövidebb pár hónapos kapcsolatom volt utána, kb mindegyik pasimat megcsaltam, még azt is akik nem érdemelték meg vagy nem indokolták.
Aztán megismertem a jelenlegi párom aki azóta a férjem, minden kiegyensúlyozott lett és hűséges társak vagyunk.
N
21 eves voltam. Elso kapcsolat, amugy jol megvoltunk de egyikunk se volt szerelmes. Langyi volt a kapcsolat, de attol meg “szerettem”. Sose veszekedtunk.
Bevallotta hogy elkezdett mas nokre vagyni, elvileg nem volt masik szemely, de igy utolag, ha gondolati szinten, de volt biztos.
Nem konyorogtem, egybol szakitottam. Meg eloben megbeszeltunk utana egy talalkozot, megsajnaltam adtam szunetre idot (10 napot) nem keresett, vegleg megszakitottam vele a kapcsolatot (tiltas,torles)
Annyit tudok rola azota hogy hamar lett uj baratnoje akinek a keresztneve ugyanaz mint nekem😂😂🔫
En azota is szingli vagyok (kozel 3 eve mentunk szet, bar nekem voltak komolyabb majdnem kapcsolatok, eltem kulfoldon, rengeteg minden tortent velem.) en alapvetoen nagyon erzekeny lany vagyok, de az exem semleges. Tudtam, hogy mindent megtettem a kapcsolatban, semmi exact baja nem volt velem, es meghuztam ott akkor a kemeny hataraim amiket azota se jatszik ki senki. Hajlamos vagyok hibaztaznj magam de itt annyira lattam magam kivulrol hogy egyszeruen tudtam, en ebben egy deka felelosseget nem vallalok.
Amit megtanultam
-attol hogy kedves vagyok, nem fognak jobban szeretni
-szerelem nelkul a kapcsolat hazugsag
- gazos csaladi korulmenyek red flagek amikkel nagyon kell vigyazni
-tettek beszelnek igeretek nelkul
- nem pocsekolom olyanra az idom aki nem szeret. Nekem van egy fsza nem atlagos, hanem izgalmas es erdekes eletem, nem erem be ennyivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!