Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki aki szerető volt és elmesélné hogy hogyan vetett véget neki?
Nagyon belegabalyodtam egy haza férfiba és nem tudom otthagyni. Mitévő legyek ?
Kérlek csak akkor írj ha te is voltál ugyanebben a cipőben és normális tanácsot tudsz adni.
Akár privat üzenetben is!
nekem nagyon elegem lett az egész kapcsolatból, többet érdemlek, mint egy ekkora nagy semmit, irtó dühös voltam
többször próbáltam szakítani, de mindig visszasírta magát
a sokadik ilyen szakításos próbálkozásomnál végre eljött az a pont, hogy tompult annyit a ragaszkodásom, hogy nagyon nehezen, de figyelmen kívül hagyjam a pedálozását
előbb utóbb kész leszel arra, hogy kihajítsad
de próbálkozni kell, ha te se tudsz csakúgy elszakadni, mint én
gondolj bele minél többet, hogy mennyit ártott ő és ez az egész helyzet, nekem így sikerült
1 éve vagyunk együtt. 20 év van köztünk. (Én 25 vagyok. ) Ami nyilván rengeteg, de minden szuperül működik köztünk. Többször is mondta, hogy o nem akar válni, de közben azt is mondta hogy ha netán koronás lenne, inkább nálam szeretne karanténba kerülni mert otthon unatkozik. Nincsenek jóban a feleségével, mégis hazamegy hozzá minden este...
Mind külsőre, mind belsőre ő az a férfi akit álmaimban megálmodtam. Ezért megy olyan nehezen.
Van egy kisfia. 7 éves.
Van ház, most felújítanak éppen. Minden nap talalkozunk, általában 2 szer, plusz amit csak lehet, együtt csinálunk. Pl bevásárlás.
Többször is mondta hogy o nem akar válni, mégis nagyon boldogtalan otthon, de neki így jó, hogy én itt vagyok mindig, ha kellek:
Szeretnék kilépni de nem tudok mert mikor rászánnam magam akkor hirtelen mindig csinál valami olyat amitől rájövök hogy nekem szükségem van rá. Mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!