Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik alapvetően jó szívvel gondoltok vissza egy volt kapcsolatotokra/az exetekre, mi vetett véget a kapcsolatotoknak?
Jó szívvel annyira nem, viszont sok a közös jó emlék. Inkább azt az időszakot becsülöm, mint magát az embert.
Ami véget vetett a kapcsolatnak, az az, hogy szenvedélybeteg volt és személyiségzavaros, ami a kapcsolat alatt derült ki.
Rengeteg filmbe illő emlékek, a mosolya, az hogy teljesen ugyanazt érzi mint én, teljesen egy hullámon voltunk, éltünk mint hal a vízben. Maxon volt boldogság.
A haverjai miatt lett vége. Egyre jobban begyűrőződtek az életünkbe, engem szekalni kezdtek, én nem vagyok az a fiús lány típus aki be tudna olvadni 10-20 deviáns vagány gátlástalan srác körébe, agyon lettem porog alázva, a barátom kiábrándult belőlem egyszerűen.
4.vagyok csak van ennek folytatása, ugyanis a mostani barátomnál is kezdődött egy az egyben ugyanez.
Neki meg drogos haverjai is vannak akik rendesen elso pillanattol utáltak engem ki.
A mostani barátomat ezért helyből ki is dobtam akkor.
Az neki meg hatalmas sokk volt el is sírta magát.
Azóta nem ráncigál közéjük, sőt, ő is hanyagolja az ilyen köreit pedig én semmit nem kértem tőle! Csak szimplán leléptem a p.csába.
Nem kellettem neki :(
de ettől függetlenül jó szívvel gondolok vissza azokra az időkre amiket együtt töltöttünk el. Imádtam minden pillanatát. Mai napig gondolok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!