Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akik alapvetően jó szívvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik alapvetően jó szívvel gondoltok vissza egy volt kapcsolatotokra/az exetekre, mi vetett véget a kapcsolatotoknak?

Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó szívvel annyira nem, viszont sok a közös jó emlék. Inkább azt az időszakot becsülöm, mint magát az embert.

Ami véget vetett a kapcsolatnak, az az, hogy szenvedélybeteg volt és személyiségzavaros, ami a kapcsolat alatt derült ki.

2022. márc. 4. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bennem kettősség van. Életem szerelme volt.. pedig egy hazug pasi volt, átvert, de egyszerűen totálisan a hatása alá kerültem, nagyon nehezen sikerült elfelejtenem, sőt nem is sikerült, mostanában nagyon sokszor eszembe jut, vele álmodok stb. Gyűlölöm és szerelmes is vagyok belé.. elég rossz. 5 hónapja nem láttam, de mintha tegnap lett volna..
2022. márc. 4. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
A fèrjem.
2022. márc. 4. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg filmbe illő emlékek, a mosolya, az hogy teljesen ugyanazt érzi mint én, teljesen egy hullámon voltunk, éltünk mint hal a vízben. Maxon volt boldogság.

A haverjai miatt lett vége. Egyre jobban begyűrőződtek az életünkbe, engem szekalni kezdtek, én nem vagyok az a fiús lány típus aki be tudna olvadni 10-20 deviáns vagány gátlástalan srác körébe, agyon lettem porog alázva, a barátom kiábrándult belőlem egyszerűen.

2022. márc. 4. 19:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
*porig
2022. márc. 4. 19:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

4.vagyok csak van ennek folytatása, ugyanis a mostani barátomnál is kezdődött egy az egyben ugyanez.

Neki meg drogos haverjai is vannak akik rendesen elso pillanattol utáltak engem ki.

A mostani barátomat ezért helyből ki is dobtam akkor.

Az neki meg hatalmas sokk volt el is sírta magát.

Azóta nem ráncigál közéjük, sőt, ő is hanyagolja az ilyen köreit pedig én semmit nem kértem tőle! Csak szimplán leléptem a p.csába.

2022. márc. 4. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellettem neki :(

de ettől függetlenül jó szívvel gondolok vissza azokra az időkre amiket együtt töltöttünk el. Imádtam minden pillanatát. Mai napig gondolok rá.

2022. márc. 4. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalt. Igazából, a kapcsolat maga nem volt rossz. Rá persze haragszom, hisz meg lehetett volna oldani másképp is. Na mindegy amúgy sok élmény volt ami meghatározta a mostani személyiségem. Úgy érzem sokat fejlődtem, és sokkal nyitottabb lettem a világra.
2022. márc. 4. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Emléknek jó ez a pár eset, meg kellett ez is. Egyszer megcsaltak, másodjára csak úgy vége lett (mindenféle vita nélkül, csak úgy "csá és sok szerencsét az életben"), a harmadik eset pedig önmagában is egy konstans vihar volt végig, szóval a vége is "viharos" volt. De szép volt így is.
2022. márc. 4. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Távolság.
2022. márc. 4. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!