Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan feleség , nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan feleség , nő aki megtette azt hogy az alkohol miatt megtette hogy véget vetett a kapcsolatoknak ? Mi lett a vége ?

Figyelt kérdés

Tehát lett változás ? Visszament megváltozott ? Vagy kész vége elengedte és lecsúszott ?

Nálam most ez a helyzet …vagy nyelek tovább és tűröm vagy vége ! De akkor nem fog megállni a lábán … mit tegyek ????

okt. 8. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
nem ilyen a világon nem létezik
okt. 8. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Hagyd ott...az az ő élete, a sajátod az első.

N 32

okt. 8. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell a te életedet is tönkre tenni az ő alkolizmusa miatt. Ha ő nem akar változtatni, akkor az nem a te felelősséged.

Ne nyelj és ne tűrj. Viszont egy esályt adhatsz neki azzal, ha elmegy elvonóra és végigcsinálja.

okt. 8. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolat volt, részben az alkohol miatt ábrándultam ki belőle. Azóta van felesége, gyerekei, az ivási szokásai gondolom nem sokat változtak, csak a menyecskének ez így megfelel. Nem bántam meg. Nekem édesapám alkoholista, és akármennyire szeretem, megfogadtam, hogy én biztos nem fogok alkoholproblémás ember mellett maradni. Ehhez tartom is magam. De nem mindenkinek ilyen erős a motivációja.

Annyit azért tudj, szerelem ide vagy oda, egy függő ahhoz hogy lejöjjön a piáról, nagy adag akaraterőt kell hogy összeszedjen. Nagy meló. Te, vagy bárki aki közel áll hozzá, nem biztos, hogy elég lesz motivációnak. És ezt ne vedd magadra. Nem azért van, mert nem szeret eléggé. Magát nem szereti eléggé. És sajnos itt zárul a kör, a legtöbb ember nem fog tudni ebből kijönni, mert ez csak akkor megy, ha saját magad miatt akarsz változtatni. Szóval vagy megszoksz, vagy megszöksz. Neked is sajnos csak a saját életedre van ráhatásod.

okt. 9. 00:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ihatsz vele
okt. 9. 05:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Mikor elerte azt a szintet akkor szakitottam.

Lecsuszott szetesett emiatt. 10en par ev kellett h osszeszedje magat.

okt. 9. 07:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Segítenék neki ha hagyja, hanem és iszik tovább, akkor a saját érdekemben biztosan levenném róla a kezem
okt. 9. 09:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!